Weekmenu makkelijke recepten 277

Zijn jullie klaar voor kerst? Van de week wordt er ook gewoon gegeten. Het weekmenu hangt bij mij tot en met kerst gewoon in de keuken. Derde kerstdag wordt kliekjesdag.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Deze week wordt een mix van gerechten. Maandag kun je nog genieten van een klassiek kerst recept. Dinsdag staat in het teken van leftovers opeten. Woensdag en donderdag staan er winterse recepten op weekmenu. Vrijdag kun je aan de pulled chicken. Voor Oud en Nieuw staat er een lekker borrelhapje klaar. Zondag voor als je moe en brak bent, kun je lekker een voedzaam en smaakvol soepje eten.

Ik wens je hele mooie en fijne dagen. Maak het jezelf niet te moeilijk en geniet van je dierbaren aan tafel

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 277

Maandag: Beenham met honing mosterd

Deze kerst klassieker staat bij menig gezin op tafel. De bereiding is eenvoudig en kan niet mislukken. Kijk maar even mee hoe je deze beenham zelf klaar maakt.

Beenham met honing mosterd

Dinsdag: Tips voor koken met restjes van kerst

Wat eet je nu na de feestdagen? Bekijk eens wat er nog over is. Ik dit blog geef ik je tips voor het koken met restjes van kerst. Derde kerstdag is dan ook restjesdag.

Tips voor koken met restjes van kerst

Woensdag: Pappardelle met Italiaans stoofvlees

Stoofvlees in de winter is altijd een goed idee. De basis van dit stoofpotje is soffrito met salami. Dit geeft extra smaak aan het gerecht. Lekker met pappardelle maar aardappelpuree kan ook.

Pappardelle met Italiaans stoofvlees

Donderdag: Zuurkoolschotel met ananas en kaas

Zuurkool je houdt ervan of niet. Deze klassieker maken we klaar met ananas, kaas, gehakt en rozijnen. Het is voedzaam en comfort food tegelijkertijd.

Zuurkoolschotel met ananas en kaas

Vrijdag: Pulled chicken uit de oven

Vrijdag wordt er niet gekookt. Voor deze pulled chicken heb je alleen tijd nodig, want het mag 3 uur stoven in de oven. Vervolgens heb je boter zacht vlees voor bij een lekker broodje.

Pulled chicken uit de oven

Zaterdag: Bruschetta met tomaat

Op Oudjaarsavond maak ik graag een paar kleine hapjes. Een bruschetta met tomaat lust iedereen. Het is een lekker fris, simpel hapje en ziet er feestelijk uit.

Bruschetta met tomaat

Zondag: Rode curry noedelsoep

Op 1 januari eet ik graag een goed gevulde maaltijdsoep. Dit jaar maakt deze rode curry soep een goede kans.

Rode curry noedelsoep

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.