Weekmenu makkelijke recepten 251

Het Paasweekend is aangebroken. Natuurlijk komt er vandaag gewoon een nieuw weekmenu online. Voor maandag heb ik nog een lekker recept voor een Paasdiner klaarstaan. De enige aanpassing in de eetplanning is dat de vega maandag wordt verruild voor vega dinsdag.

Wat eten we vandaag?

Heb je de gerechten voor Pasen rond? Voor de last minute inspiratie kun je hier kijken bij de toppers voor Pasen. Maandag heb ik een heerlijk lente recept met vis voor je geselecteerd. Dit gerechtje ziet er culinair uit en dat met slechts 5 ingrediënten! Na het vele Paas eten doen we dinsdag weer normaal. Deze pasta zit boordevol groente en het vlees laten we een dagje staan. Woensdag is het tijd voor een Surinaams gerecht met bruine bonen en kip, echt super voedzaam. Donderdag zit je binnen 15 minuten aan tafel. Vrijdag is het feest met een plaattaart met nacho’s.

Het weekend maak je een eigen dressing en bak je brood in een pan. Ja je leest het goed.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 251

Maandag: kabeljauw met rauwe ham

Maak dit vispakketje met rauwe ham en romige doperwtenpuree niet alleen met Pasen hoor. Dat zou zo zonde zijn.

Kabeljauw met rauwe ham

Dinsdag: pasta met broccoli

Bij mijn kids komt deze pasta met broccoli hun neus uit. We hebben dit recept in het verleden zo vaak gegeten, dat ze geen broccoli meer willen. Maar goed, ik ben nog steeds fan!

Pasta met broccoli

Woensdag:Surinaamse bruine bonen met kip

Dit recept is van mijn lieve vriendin en collega Francesca. Het is een maaltijd vol groente en daar hou ik van. Zeker na een paasweekend met een festival en een etentje waarbij er niet veel groente gegeten zal worden, vrees ik 🙂

Surinaamse bonen met kip en rijst

Donderdag: snelle rijstmaaltijd met kip

Zet deze snelle rijstmaaltijd op de planning voor als je een drukke avondspits thuis hebt. Binnen 15 minuten zit je aan tafel.

Snelle rijstmaaltijd met kip en groente

Vrijdag: nacho plaattaart

Twee recepten in één: nacho’s en plaattaart. Lekkerder kan ik het niet maken voor jullie. Kijk snel hoe je deze taart maakt.

Nacho plaattaart met bonen

Zaterdag: pesto dressing maken

Het salade seizoen komt eraan en daar hoort een zelfgemaakte dressing bij. Deze pesto dressing maak ik vaak met slechts 3 ingrediënten.

Pesto dressing maken

Zondag: no knead bread met hazelnoten

Zondag is bakdag. Voor dit brood start je 1 dag van te voren, zodat het deeg kan rijzen. Het deeg bak je uiteindelijk in een gietijzeren pan.

Met 6 ingrediënten maak je zelf brood zonder te kneden. Dit cranberry notenbrood kan niet mislukken. Probeer dit brood recept snel eens uit! #ontbijt #nokneadbread

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Wat eten we vandaag? Maak een weekmenu en je hoeft er een week niet over na te denken

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.