Het Paasweekend is aangebroken. Natuurlijk komt er vandaag gewoon een nieuw weekmenu online. Voor maandag heb ik nog een lekker recept voor een Paasdiner klaarstaan. De enige aanpassing in de eetplanning is dat de vega maandag wordt verruild voor vega dinsdag.
Wat eten we vandaag?
Heb je de gerechten voor Pasen rond? Voor de last minute inspiratie kun je hier kijken bij de toppers voor Pasen. Maandag heb ik een heerlijk lente recept met vis voor je geselecteerd. Dit gerechtje ziet er culinair uit en dat met slechts 5 ingrediënten! Na het vele Paas eten doen we dinsdag weer normaal. Deze pasta zit boordevol groente en het vlees laten we een dagje staan. Woensdag is het tijd voor een Surinaams gerecht met bruine bonen en kip, echt super voedzaam. Donderdag zit je binnen 15 minuten aan tafel. Vrijdag is het feest met een plaattaart met nacho’s.
Het weekend maak je een eigen dressing en bak je brood in een pan. Ja je leest het goed.
Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda
Powered by
Eetschema op maat
Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!
Weekmenu makkelijke recepten: 251
Maandag: kabeljauw met rauwe ham
Maak dit vispakketje met rauwe ham en romige doperwtenpuree niet alleen met Pasen hoor. Dat zou zo zonde zijn.
Dinsdag: pasta met broccoli
Bij mijn kids komt deze pasta met broccoli hun neus uit. We hebben dit recept in het verleden zo vaak gegeten, dat ze geen broccoli meer willen. Maar goed, ik ben nog steeds fan!
Woensdag:Surinaamse bruine bonen met kip
Dit recept is van mijn lieve vriendin en collega Francesca. Het is een maaltijd vol groente en daar hou ik van. Zeker na een paasweekend met een festival en een etentje waarbij er niet veel groente gegeten zal worden, vrees ik 🙂
Donderdag: snelle rijstmaaltijd met kip
Zet deze snelle rijstmaaltijd op de planning voor als je een drukke avondspits thuis hebt. Binnen 15 minuten zit je aan tafel.
Vrijdag: nacho plaattaart
Twee recepten in één: nacho’s en plaattaart. Lekkerder kan ik het niet maken voor jullie. Kijk snel hoe je deze taart maakt.
Zaterdag: pesto dressing maken
Het salade seizoen komt eraan en daar hoort een zelfgemaakte dressing bij. Deze pesto dressing maak ik vaak met slechts 3 ingrediënten.
Zondag: no knead bread met hazelnoten
Zondag is bakdag. Voor dit brood start je 1 dag van te voren, zodat het deeg kan rijzen. Het deeg bak je uiteindelijk in een gietijzeren pan.
Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.
Weekmenu’s bewaren op Pinterest?
Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.