Weekmenu 87 – makkelijke recepten

Vandaag houd ik het kort. Het wordt veel te mooi weer, dus laten we snel even het boodschappenlijstje maken deze week. Om vervolgens lekker te gaan genieten van een dagje zomer. Met het nieuwe weekmenu maken we een reis om de wereld. Van een Italiaanse pasta uit de oven, Indiase soep, Mexicaanse burrito’s, Indische gado gado tot Spaanse rijst uit de oven.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 87 makkelijke recepten

Maandag: gado gado

Wat fijn om de week te starten met een gerecht boordevol groente. Even geen vlees vandaag maar tempeh en dat kun je makkelijk zelf op smaak brengen.

Gado Gado uit Reishonger

Dinsdag: macaroni ovenschotel met broccoli

Dit recept deelde ik afgelopen week op mijn Facebook pagina. Het is een handig recept dat je kunt voorbereiden, zodat je aan het einde van de dag alleen de schaal de oven in hoeft te schuiven.

Macaroni ovenschotel met broccoli

Woensdag: linzen zoete aardappel soep

Het wordt weer tijd voor soep. Deze soep met linzen en zoete aardappelsoep vult goed en verwarmd lekker door de curry poeder en gember.

Linzen zoete aardappelsoep

Donderdag: spaanse kip met rijst uit de oven

Van een Aziatisch recept gaan we door naar een spaans recept met kip en rijst uit de oven. Echt een toppertje hier in huize Linda.

Spaanse kip met rijst uit de oven

Vrijdag: zelf burrito’s maken

Bijna wekelijks krijg ik opmerkingen over dit recept, waarvoor je geen pakje of zakje meer nodig hebt.

zelf burritos maken zonder pakjes en zakjes

Zaterdag: kipfilet tapenade

Deze kipfilet tapenade is een smakelijk ideetje voor bij de borrel of voor op brood. Het belangrijkste is dat je goede ingrediënten gebruikt.

Kipfilet tapenade

Zondag: eierkoeken

Een paar jaar geleden aten we door Sonja Bakker allemaal eierkoeken. Een bakrecept met slechts 5 ingrediënten en binnen 15 minuten klaar. Wat wil je nog meer?

gezonde eierkoeken

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.