Weekmenu 59 makkelijke recepten

Goedemorgen, daar ben ik weer met het weekmenu. Zo tof om iedere keer weer te horen dat het menu een fijne inspiratiebron is. Ik probeer altijd één vegetarische maaltijd toe te voegen, een pasta natuurlijk maar ook een Oosters gerecht. En op vrijdag schotel ik graag een makkelijke en smakelijke hap op tafel.

Het menu van deze week is een goede afspiegeling van wat er bij ons zoal op tafel komt. De pilav is hier heel goed ontvangen en van de visstoofschotel maak ik binnenkort nieuwe foto’s….

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 59 makkelijke recepten

Maandag: vegetarische pilav met bonen

Een recept met bonen scoort altijd goed in huize Linda. En van de rozijntjes en noten worden ze helemaal blij.

kip pilav met perzik en rijst

Dinsdag: Marokkaanse visstoofschotel

Yes, de foto is veel te blauw. Maar als je van vis houdt en van diepe smaken, dan is dit jouw gerecht!

Marokkaanse visstoofschotel

Woensdag: prei stamppot met pesto

Nu de dagen langer worden, krijg ik de lente al een beetje in mijn bol. Daar past deze prei stamppot goed bij.

Preistamppot met pesto

 

Donderdag: spaghetti met broccolisaus

Vorige week had ik ook al een gerecht met broccoli. Bij deze pasta maak ik er een saus van. Niemand die het thuis door had. En de doperwten maakt een hoop goed.

Spaghetti met broccolisaus en doperwten

Vrijdag: zelf pizza maken

Pizza time! Het deeg maak je zelf en laat je even rijzen op een warme plek. In dit blog vertel ik ook meer over mijn favoriete topping. Tegenwoordig zet ik allerlei bakjes op tafel zodat iedereen zijn eigen pizza maakt.

zelf pizza maken

Zaterdag: kokos dadel bietenballetjes

Ok, laat je niet afschrikken door de bietjes. Deze groente zorgt juist een zoete smaak in deze zelfgemaakte snack.

dadel bieten kokos balletjes

Zondag: cloud bread taart

Ken je de wolkenbroodjes nodig met ei, roomkaas en bakpoeder? Maak er eens een stapel van, zodat er een mooie taart ontstaat. Echt iets voor het weekend.

cloud bread taart

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.