Hohoho, is jullie kerstmenu compleet? Voor de last minute inspiratie kun je nog even mijn kerstspecial checken. Daarbij heb ik voor maandag en dinsdag twee fijne hoofdgerechten genoemd. Daarna is het weer een ouderwets weekmenu zoals je gewend bent. Enne op oudejaarsavond pakken we uit met gourmetrecepten met vlees. Ik wens je alvast hele fijne dagen! Maak je niet te druk en geniet van het gezelschap.
Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda
p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.
Weekmenu 51 makkelijke recepten
Maandag: biefstuk met parmaham en een saliejus
Deze biefstuk met parmaham en saliejus valt bij iedereen in de smaak.
Dinsdag: hele dorade uit de oven
Een hele vis uit de oven lijkt veel werk, maar dat is het juist niet. Kijk maar even mee.
Woensdag: zoete aardappel frittata
Alle kerstrestjes verzamelen. Vandaag op de blog tips om te koken met de restjes van kerst. Een frittata is altijd ideaal.
Donderdag: stoofvlees
Hopelijk ben je een paar dagen vrij. Dan zou ik een pan met stoofvlees opzetten. En mocht je liever geen wijn gebruiken, vervang dit dan door bouillon.
Vrijdag: 3 x dips voor bij de borrel
De dagen zijn zo gek deze week. Bij mij staan veel borreltjes op de planning. En deze 3 dips zet je binnen no-time op tafel. Ook leuk voor Oudejaarsavond.
Zaterdag: zelf speltbrood maken
Zelf brood maken is altijd zo fijn. Dit is weer zo’n top recept van mijn vader.
Zondag: gourmetrecepten met vlees
Yes, het is tijd voor een feestje. Dat vieren we met een heerlijke zelfgemaakte gourmetschotel.
Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.