Weekmenu 3 makkelijke recepten

Het derde weekmenu staat weer voor jullie klaar. Ik begin er schik in te krijgen. Misschien blijf ik wel elke week een weekmenu maken. Wat vinden jullie hiervan?

Voor deze week heb ik weer gekozen voor een winterse insteek met een stamppotje, een ovenschotel en een spaghetti met winterse smaken. Ook staat er een visstoofpotje op het programma en is Fast Food Friday zelfs vegetarisch. In het weekend nemen we de tijd voor een verwenontbijt en maak eens zelf soep met tomaten en paprika’s.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu #3

Maandag: Andijviestamppot met een twist

Voor als je dol bent op een stamppotje. Deze andijviestamppot heeft een Oosterse twist gekregen door de dadels, feta en kaneel.

Andijviestamppot met een twist

Dinsdag: Ovenschotel met rode kool en gehakt

De rode kool wordt gestoofd in sinaasappelsap met rozijnen. Daarbij worden er fijne smaakmakers zoals ahornsiroop (of kies een ander zoetje), kaneel en natuurlijk laurier en kruidnagel aan toegevoegd.

ovenschotel met rode kool en gehakt

Woensdag: Spaghetti met salami en broccoli

Dit gerecht is favoriet bij mijn kinderen. Al zien ze het liefst dat ik de broccoli achterwege laat.

Spaghetti met salami en broccoli

Donderdag: Marokkaanse visstoofschotel

De visstoofschotel kook ik bijna geheel uit de voorraad. De smaken passen perfect bij dit weer. Het is puur comfort food.

Visstoofschotel

Vrijdag: Pita met groente en geitenkaas

Op vrijdag eten wij makkelijk en lekker. Dit Fast Food Friday recept telt slechts 5 ingrediënten.

pita met groente en geitenkaas

Zaterdag: Appelcrumble met kwark

Voor dit ontbijt een appelcrumble met kwark spring je fris en fruitig je bed uit. Een echt verwenontbijtje op de vroege morgen.

Appelcrumble met kwark

Zondag: pittige tomaten paprikasoep

Het weekend is ideaal voor vooruit koken. Maak dan ook eens een pan soep, waar je de hele week van smult. Bepaal zelf hoe pittig je deze soep wilt maken.

Tomaten paprika soep

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Benieuwd naar de eerder verschenen eetplanningen? Bekijk hier alle weekmenu’s.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.