Weekmenu makkelijke recepten 306

Weekmenu tijd met een zomerse editie met makkelijke recepten, zodat je goed van het weer kunt genieten. Ik hoop je weer te inspireren om lekker en gevarieerd te eten.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

In de maaltijdplanning van deze week staat een heerlijke Spaanse soep. Ik ben door onze vakantie in Spanje helemaal in Spaanse sferen gekomen. Daarna vliegen we naar Azië voor zelf saté maken en een kip teriyaki met rijst. Terug in Nederland gaar je vis in een tomatensaus en maak je een salade met groene asperges en geitenkaas.

Voor bij een borrel kun je een zelfgemaakte dip met feta serveren. In de catogorie zelf maken zijn de croutons aan de beurt. Dit is ook ideaal om oud brood mee op te maken.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 306

Maandag: Gazpacho

Gazpacho is een ideaal recept voor op een warme dag. Deze Spaanse tomatensoep serveer je koud. Lekker als voorafje of maak er een salade bij.

Gazpacho

Dinsdag: Zelf saté maken

Dit recept voor zelf saté maken is tienduizenden keren door jullie gemaakt. Ook ik maak dit recept zelf graag. Check snel of je alle ingrediënten voor de marinade in huis hebt en zet dit gerecht op je weekmenu.

Zelf saté maken

Woensdag: Kabeljauw in tomatensaus – makkelijk en snel

Dit eenpansgerecht kun je ook op vakantie klaarmaken. De vis gaart in de tomatensaus. Maak het jezelf makkelijk en serveer er brood bij. Ook kun je pasta koken. Kijkt wat bij je past.

Kabeljauw in tomatensaus - makkelijk en snel

Donderdag: Kip teriyaki met rijst en sperziebonen

Het Aziatische recept van de week is naast de saté deze kip teriyaki. Het is een makkelijk recept voor na een drukke (werk)dag.

Kip teriyaki met rijst en sperziebonen

Vrijdag: Salade met groene asperges en geitenkaas

Hoe smakelijk ziet deze salade eruit? Je hoeft er bijna niet voor te koken en de salade zit bomvol smaak.

Salade met groene asperges en geitenkaas

Zaterdag: Feta dip

Met feta maak je deze heerlijke dip. Lekker met brood maar ook rauwkost erbij serveren is een goed idee.

Feta dip

Zondag: Croutons maken

Heb je ooit zelf croutons gemaakt? Ik kan het je van harte aanbevelen. Bewaar ze in een afgesloten bak. Zet het wel uit het zicht van je huisgenoten. Bij mij thuis eten ze croutons op als een soort snoepjes.

Croutons maken

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.