Weekmenu makkelijke recepten 292

Weekmenu 292 staat voor je klaar. De vakantie is gestart en daar horen een paar heerlijke recepten bij.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Op de maaltijdplanning staat een makkelijke risotto uit de oven. Dat vind ik ideaal, want je hoeft niet te roeren. Dinsdag staat er een Frans hartige taartje op het programma. Kip en met name een hele kip uit de oven at ik als kind vroeger vaak. Ik ben er nog steeds dol op. Jamie Oliver heeft een heerlijke kruidenmelange voor kip uit de oven en die deel ik met jullie. Donderdag staan er mosselen op het menu. En niet zomaar mosselen, maar ready-to-eat mosselen. Deze mosselen voeg je direct toe aan je maaltijd, ideaal. Vrijdag maak je asperges in bladerdeeg. Zo eet je asperges op een andere manier.

Voor het weekend staat een ontbijtrecept voor je klaar en zondag kun je kiezen ui 5 lunchsalades om mee te nemen of thuis van te genieten.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 292

Maandag: Champignon risotto uit de oven

Dit is een risotto voor luie mensen zoals ik. Alle ingrediënten mogen de oven in en na 25 minuten is de maaltijd klaar. Ideaal!

Champignon risotto uit de oven

Dinsdag: Galette met courgette en spekjes

Ooit wel eens van galette gehoord? Dat zijn rommelige Franse taartjes. We maken hartige taartjes met courgette en spek. Hmm.

Galette met courgette en spekjes

Woensdag: Gebraden kip van Jamie Oliver

Deze hele kip uit de oven van Jamie Oliver heb ik tientallen keren gemaakt. Het is een heerlijk recept. Lekker met een salade en Air Fryer frietjes.

Gebraden kip van Jamie Oliver

Donderdag: Pasta met mosselen in romige saus

Vind je mosselen schoonmaken en koken een gedoe? Dan wil je dit blog lezen. Ik heb een ideale oplossing voor je. Daarmee maak je deze heerlijke pasta met romige saus.

Pasta met mosselen in romige saus

Vrijdag: Asperges in bladerdeeg

Asperges zijn in het seizoen. Dit is eens een ander soort recept met het witte goud. Je kookt de asperges en maakt er een soort bootjes van met zalm.

Asperges in bladerdeeg

Zaterdag: Pancake cereal recept

Normaal ben ik niet van de foodtrends. Alleen vond ik deze pancake cereals te leuk om links te laten liggen. Ik gebruik hiervoor het beslag van de havermout banaan pannenkoekjes.

Pancake cereal recept

Zondag: 5 x lunch salade meenemen

Ben je op zoek naar inspiratie voor een lunch salade? Dan ben je hier aan het goede adres. Deze 5 lunches zijn ook handig om mee te nemen.

5 x lunch salade meenemen

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.