Weekmenu 129 makkelijke recepten

Weekmenu! Afgelopen week hadden de kinderen herfstvakantie. Voor mij aanleiding om op halve kracht te werken, zodat ik ook tijd met de kids kon spenderen. Nou ja, al ze thuis waren. Onze zoon had 3 dagen een voetbal clinic bij FC Utrecht. Hoe cool is het om te trainen op hetzelfde complex als de selectie? Maar ook om ze in actie te zien, een rondleiding in het stadion te krijgen, met ze op de foto te gaan en natuurlijk zelf voetballen.

Verder hebben we weer een grote klus opgepakt. Het resultaat mag er zijn: eindelijk is de schuur ingericht en de berging opgeruimd. Achter de schermen wilde ik allerlei kleine klusje doen, maar daar ben ik niet aan toegekomen. Haha, volgende week een nieuwe ronde en nieuwe kansen. Genoten heb ik in ieder geval wel.

Het weekmenu voor deze week is zoals normaal met een vegetarisch recept, pasta, vis en een stamppot. Volgende week kom ik met een speciale versie. Tot dan!

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 129 makkelijke recepten

Maandag: spitskool stamppot

Het is weer de tijd van de stamppoten. Spitskool at ik tot een jaar terug bijna nooit. Zo zonde want deze groente is echt lekker en nog goed geprijsd ook. Vandaag maak je er dan ook een stamppot mee.

Een spitskool stamppot met cashewnoten. Een vegetarische stamppot met een oosterse twist door het gebruik van kerrie, koriander en sojasaus.

Dinsdag: zelf kippensoep maken

Van deze goedgevulde kippensoep dien je eigenlijk altijd een bak in de vriezer te hebben. Is één van je gezinsleden verkouden of grieperig? Dan is deze soep een uitkomst.

zelf kippensoep maken

Woensdag: zalm met pasta

Kleur op je bord met de zalm met pasta, avocado en tomaat. Heerlijk zo in deze donkere herfstdagen.

Zalm met pasta en avocado

Donderdag: courgette taart met kip

Dit recept voor een courgette taart is van mijn moeder. Zij gebruikt altijd bladerdeeg en dit heb ik vervangen door filodeeg dat minder vet is en net zo lekker smaakt in de hartige taart.

Courgette taart met kip

Vrijdag: taco’s met gehakt

Taco’s: ze zien er prachtig uit, maar eten voor geen meter. Maar wie wil er nu geen chips bij het avondeten? Mijn kinderen zijn er in ieder geval dol op.

taco's met gehakt en tomatensalsa

Zaterdag: havermout pannenkoeken met appel

Zo’n stapeltje pannenkoeken met havermout, banaan en appel lust ik elke zaterdag wel. Dit recept is nog eens hartstikke gezond ook.

Havermout pannenkoeken met appel

Zondag: plukbrood met Parmezaanse kaas

Zondag is bakdag. Voor bij de borrel staat dit plukbrood op de planning. Ik ben zo enthousiast dat ik dit recept al 3 keer gemaakt heb.

Plukbrood met Parmezaanse kaas

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 129 met makkelijke recepten voor het hele gezin met deze week een spitskool stamppot, zalm met pasta, kippensoep en taco's met gehakt.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.