Weekmenu 125 makkelijke recepten

De afgelopen 3 dagen heb ik mezelf opgesloten bij een seminar met overnachting. Even helemaal weg van het normale leven en investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het was super leerzaam en ook zo fijn dat het thuis allemaal doorloopt. Inmiddels ben ik uit de bubble gestapt en is het vandaag tijd voor flink feestje. Het eerste straatfeest met alle andere 24 bewoners is een feit!

De komende week is gezellig druk. Lucie en ik hebben een kookdag. Om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk recepten op de foto komen, sta ik de dag ervoor een uur of 3 in de keuken. Daarbij heeft mijn zoon een studiedag en dus wil ik het liefst een dagje met hem op pad. Tussendoor moet ik echt even puzzelen om blogs uit te schrijven. Binnenkort zal ik jullie ook eens meenemen bij een kookdag van A tot Z.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 125 makkelijke recepten

Maandag: penne met gorgonzola en spinazie

Het is vega maandag met penne met spinazie, gorgonzola en noten. Ja, je leest het goed. Dit receptje heeft slechts 4 ingrediënten en staat binnen 10 minuten op tafel.

Penne met spinazie en gorgonzola

Dinsdag: spaghetti met kabeljauw

Deze week eet je twee keer pasta. Ik hoop dat je jullie dit niet erg vinden. Dit is een makkelijk pasta recept met vis. Bij voorkeur maak je deze spaghetti met kabeljauw, maar een andere witvis kan natuurlijk ook.

Spaghetti met kabeljauw is een makkelijk vis recept voor doordeweeks. Lekker met courgette, cherry tomaatjes en olijven.

Woensdag: ovenschotel met broccoli

Wie heeft er ook zin in cocoonen op de bank? Stiekem vind ik de herfst een heerlijk seizoen en een ovenschotel hoort erbij. Ik heb al helemaal zin om de komenden maanden nieuwe comfort food recepten te bedenken.

Dit recept van een ovenschotel met broccoli en zalm is heerlijk voor doordeweeks. Met een kleine voorbereiding zet je deze makkelijke ovenschotel zo op tafel.

Donderdag: gnocchi met spinazie en zalm

Dit weekmenu is per ongeluk een soort van Italiaanse week geworden. Kook je wel eens met gnocchi? Je kunt ze ook krokant bakken in de pan. Hmm echt een aanrader.

Gnocchi met zalm

Vrijdag: kip met kruidenboter

De kip met kruidenboter blijft lekker mals door de braadzak. Lekker met een groene salade of frietjes uit de airfyer.

Kip met kruidenboter en groente in een braadzak

Zaterdag: kwarkbolletjes

Start de zaterdag met kwarkbolletjes met een lik jam of roomboter. Je kunt de kwarkbolletjes ook invriezen, zodat je elke dag een lekker vers tussendoortje hebt.

Zondag is bakdag en dan maak je snel even de kwarkbolletjes. Check snel je voorraad, want je hebt slechts 5 ingrediënten nodig voor dit recept.

Zondag: chocolade kokos bonbons

De bonbons zijn een soort Bounty ballen met noten geworden. Ik maak ze alleen NOOIT meer, want ik heb de bonbons bijna alleen opgegeten…. Gevaarlijk lekker dus.

Chocolade kokos bonbons

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 125 makkelijke recepten voor het hele gezin. Het avondeten heeft deze week een Italiaanse tintje met een pasta met spinazie en gorgonzola, gnocchi met zalm en een spaghetti met kabeljauw. Verder nog kip uit de oven en een ovenschotel.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.