De afgelopen 3 dagen heb ik mezelf opgesloten bij een seminar met overnachting. Even helemaal weg van het normale leven en investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het was super leerzaam en ook zo fijn dat het thuis allemaal doorloopt. Inmiddels ben ik uit de bubble gestapt en is het vandaag tijd voor flink feestje. Het eerste straatfeest met alle andere 24 bewoners is een feit!
De komende week is gezellig druk. Lucie en ik hebben een kookdag. Om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk recepten op de foto komen, sta ik de dag ervoor een uur of 3 in de keuken. Daarbij heeft mijn zoon een studiedag en dus wil ik het liefst een dagje met hem op pad. Tussendoor moet ik echt even puzzelen om blogs uit te schrijven. Binnenkort zal ik jullie ook eens meenemen bij een kookdag van A tot Z.
Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda
p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.
Weekmenu 125 makkelijke recepten
Maandag: penne met gorgonzola en spinazie
Het is vega maandag met penne met spinazie, gorgonzola en noten. Ja, je leest het goed. Dit receptje heeft slechts 4 ingrediënten en staat binnen 10 minuten op tafel.
Dinsdag: spaghetti met kabeljauw
Deze week eet je twee keer pasta. Ik hoop dat je jullie dit niet erg vinden. Dit is een makkelijk pasta recept met vis. Bij voorkeur maak je deze spaghetti met kabeljauw, maar een andere witvis kan natuurlijk ook.
Woensdag: ovenschotel met broccoli
Wie heeft er ook zin in cocoonen op de bank? Stiekem vind ik de herfst een heerlijk seizoen en een ovenschotel hoort erbij. Ik heb al helemaal zin om de komenden maanden nieuwe comfort food recepten te bedenken.
Donderdag: gnocchi met spinazie en zalm
Dit weekmenu is per ongeluk een soort van Italiaanse week geworden. Kook je wel eens met gnocchi? Je kunt ze ook krokant bakken in de pan. Hmm echt een aanrader.
Vrijdag: kip met kruidenboter
De kip met kruidenboter blijft lekker mals door de braadzak. Lekker met een groene salade of frietjes uit de airfyer.
Zaterdag: kwarkbolletjes
Start de zaterdag met kwarkbolletjes met een lik jam of roomboter. Je kunt de kwarkbolletjes ook invriezen, zodat je elke dag een lekker vers tussendoortje hebt.
Zondag: chocolade kokos bonbons
De bonbons zijn een soort Bounty ballen met noten geworden. Ik maak ze alleen NOOIT meer, want ik heb de bonbons bijna alleen opgegeten…. Gevaarlijk lekker dus.
Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.
Weekmenu’s bewaren op Pinterest?
Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.