Weekmenu 122 makkelijke recepten

Nog 1 weekje werken en dan ga ik het rustiger aan doen op de blog. Daar heb ik echt even zin in. Dit houdt in dat hetweekmenu ook op zomervakantie is! Natuurlijk laat ik jullie niet zonder recepten achter. Elk zaterdag komt er een camping recept online.

Kun je niet wachten? Download dan alvast het gratis E-book met 15 recepten. Tijdens vakantie heb je vaak geen zin om uitgebreid te koken en toch wil je lekker eten. In het het E-book staan koude salades. lauwwarme maaltijdsalade met pasta en eenpansgerechten. Je hoeft natuurlijk niet perse op een camping te zitten om deze recepten te maken. Het zijn allemaal makkelijke vakantie maaltijden.

Laten we nog even genieten van het laatste weekmenu voor de vakantie. In de planning staat een Italiaanse stamppot, pasta recepten voor op de camping en een soort kaasfondue van de bbq.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 122 makkelijke recepten

Maandag: watermeloen salade met rucola

Deze watermeloen salade met rucola en feta is lekker fris en een ideaal gerechtje voor bij de bbq of een zomers dinertje in de tuin.

Watermeloen salade met rucola

Dinsdag: Italiaanse stamppot

Stamppot in de zomer? Lin, ben je gek geworden? De stamppot is op smaak gebracht met mozzarella, zongedroogde tomaat en rucola. Een heerlijk lichte maaltijd.

Italiaanse stamppot met rucola, mozzarella, zongedroogde tomaatjes en spekjes

Woensdag: pasta recepten op de camping

Nog een weekje en dan start de vakantie in regio Midden en zijn alle kinderen vrij. In de komende weken komt er geen weekmenu online. In de plaats hiervan komen makkelijke camping / vakantie recepten. Deze verzameling met pasta maaltijden is er een goed voorbeeld van.

Pasta recepten voor op de camping

Donderdag: mosselen met spaghetti

Voor alles is een eerste keer. Op vakantie bestel ik graag een pan mosselen met spaghetti. Echt zalig. Dit keer maakte ik het eens zelf en het bleek eigenlijk heel makkelijk te zijn.

Spaghetti met mosselen

Vrijdag: camembert van de bbq

Ik houd nu eenmaal erg van kaas. Het maak niet uit welke soort je mij voorzet Camembert kun je verwarmen in de oven of op de bbq. Lekker met stokbrood en groente om mee te dippen. Zo word het een soort van kaasfondue en de ideale vrijdagavond hap.

Camembert op de barbecue

Zaterdag: havermouttaart met bosperzik

Het steenfruit vind gretig aftrek bij mij thuis. De koelkast ligt er vol mee (zo houd ik de mieren in ieder geval op afstand). Sinds een paar jaar kun je bosperziken in de supermarkt vinden en die verwerk je in een ontbijttaartje.

havermouttaart met bosperzik

Zondag: galette met perzik

Zondag is bakdag en we blijven even bij het steenfruit. Het deeg voor deze taart maak ik dit keer zelf, je kunt natuurlijk ook kiezen voor een kant en klare rol.

galette met perzik

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 122 met makkelijke recepten geschikt voor het hele gezin zoals een Italiaanse stamppot, kaasfondue van de bbq, watermeloen salade en mosselen met spaghetti. #weekmenu #makkelijkemaaltijd #gezin

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.