Review Allerhande Box

Sponsored. Uit onderzoek blijkt dat ieder huishouden 5 à 6 recepten heeft, die elke week opnieuw op tafel komen. Variëren is zo belangrijk voor de gezondheid. Dat is dé manier om aan zoveel mogelijk verschillende vitamines en mineralen te komen. Maar ja, hoe zorg je nu dat je eens iets anders kookt? En zeker met de drukte van werk, gezin en sport. Waar haal je de tijd vandaan om even rustig na te denken? Een recept uit een kookboek heeft vaak een langere bereidingstijd nodig met bijzondere ingrediënten. Terwijl doordeweeks het avondeten juist binnen 30 minuten klaar dient te zijn.

Ik probeerde laatst de Allerhande Box uit. “Linda, zo’n maaltijdbox heb jij toch niet nodig?” Natuurlijk heb ik die inspiratie ook nodig. Met 2 zelfstandig ondernemers in huis, 2 jonge kids, sport en een mooi sociaal leven ontbreekt het mij ook regelmatig aan inspiratie. Of neem ik de tijd niet om even rustig te zitten en te bedenken wat wij zullen eten. Met het gevolg dat ik de supermarkt in ren. Mijn standaard rondje maak en weer met dezelfde producten thuiskom. “Nee, niet weer die kikkererwten curry” roepen mijn kinderen in koor als wij aan tafel zitten.

review allerhande box

De Allerhande Box is een super handige uitvinding. Je bestelt de Allerhande Box eenvoudig online, tezamen met je andere boodschappen. Het is zonder een abonnementsvorm en je zit er dan ook niet aan vast. Juist voor die weken of momenten dat je erg druk bent. Zo hoef je over 3 avondmaaltijden even niet na te denken. De gerechten wisselen per week van vlees, vis, gevogelte en of vis met verschillende soorten groente en koolhydraten in de vorm van aardappelen, pasta, rijst en wat al niet meer. ‘s Avonds volg je of je partner eenvoudig het stappenplan van het recept op. Simpel, makkelijk en lekker.

Mijn geleverde Allerhande Box bevatte een fris romige fusilli met zalmfilet en broccoli, american burgers met coleslaw en kruidige roti kip met sperziebonen. Mijn eerste indruk, na het bekijken van de folder? Lekker, de hamburgers zijn voor vrijdag. Het pasta recept is een beetje standaard en de roti is verrassend. Tot ik er mee aan de slag ging.

review allerhande box

Het was een drukke woensdagmiddag met vriendjes te spelen, voetbaltrainingen, even langs mijn zus om iets af te geven. Bij thuiskomst had ik nog wat fotografie klussen en ineens gaf de klok alweer 16:30 uur aan. Tijd om te koken, vanwege de vroege hockeytraining van mijn dochter. Zo’n middag vliegt voorbij. Vanwege de snelheid koos ik voor het pasta gerecht. Ik was positief verrast. De romige saus wordt gemaakt door 1 stronk broccoli met kappertjes en crème fraîche. Al heb ik de crème fraîche vervangen door sojaroom in verband met een lactose allergie bij de rest van het gezin. Zo ontstaat er een lekkere smeuïge saus waar stiekem groente in verstopt zit. Wat een uitvinding, dat ik daar zelf niet aan gedacht heb. Mijn kinderen hebben zo vaak broccoli gegeten, dat het hun oren uitkomt. Inmiddels geeft deze groente elke keer problemen als ik het serveer, maar zo met de saus hadden ze niks door.

review allerhande box

De broodjes hamburger gaan erin als zoete koek. Fijn dat de groenten niet vergeten worden met een coleslaw voor erbij en ook nog eens groentechips. De roti is nieuw voor mij. Ik kook namelijk nooit Surinaams. Niet omdat ik het niet lekker vind, maar ik heb geen idee hoe. De roti – de pannenkoeken – werden hier met luid gejuich ontvangen.

Ik vind het ideaal de Allerhande Box. Ok, alle ingrediënten los kopen in de winkel is goedkoper. Het voordeel van de Allerhande Box is dat deze geleverd wordt tezamen met alle andere boodschappen. Even niet nadenken wat te eten. Zo kom je op een makkelijke manier in aanraking met nieuwe recepten, ingrediënten en bereidingswijze. Dit gemak scheelt een hoop stress. Binnenkort ben ik 2,5 week van huis en mijn vent wil dan gebruik maken van de maaltijdbox. Daar ben ik erg blij mee, want dat houd in dat ik de vriezer minder hoef te vullen.

review allerhande box

Kennismaken met de Allerhande Box?
Ik heb trouwens nog iets leuks voor jullie. Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij de Allerhande Box ook eens uitproberen? Met de actiecode LINDA15 heb je recht op € 5,- korting op een Allerhande Box voor 2 of 4 personen. Deze actie is geldig t/m 15 oktober 2015. De korting wordt automatisch verrekend op je ah.nl account. Maximaal eenmaal per account. Algemene voorwaarden voor online bestellen zijn van toepassing. Ik mag 50 lezers een kortingscode geven van € 5,-. Wees er dus snel bij, want op=op.

Deze blog is een samenwerking met Albert Heijn. Lees hier mijn disclaimer. Foto’s Linda: Sieperdepiep

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.