Happy Healthy Christmas kerstsfeer

Zo, alle kerstrecepten van Lekker eten met Linda zijn gepubliceerd. Om eerlijk te zijn, ben ik wel even klaar met koken, fotograferen en recepten uitwerken. Voor jullie geldt nu hopelijk ook, dat je het kerstmenu bepaald hebt. De bestellingen gedaan en de boodschappenlijst gereed. Nu is het tijd om in een Happy Healthy Christmas kerststemming te worden. Ik ga je daar een beetje mee helpen, door mijn favoriete sfeerbeelden met je te delen. Bij a Happy Healthy Christmas draait het niet alleen om eten, maar juist ook om samen zijn, gezelligheid, warmte en ontspanning. Een gezellige aangeklede tafel werkt mee aan dat speciale kerstgevoel. Op Pinterest heb ik een bord gemaakt Linda Loves Christmas met allerlei ideeën om de tafel in kerstsferen te brengen. Leuke ideetjes voor servetrollen, naamkaartjes, tafelaankleding en ook de kinderen worden niet vergeten. Leun even lekker achter over en geniet van deze mooie foto’s.

Misschien overbodig, maar deze foto’s zijn niet door mij gemaakt. Op mijn Pinterest pagina kan je zien wie de fotograaf is. Volg jij mij daar eigenlijk al? Dat zou ik leuk vinden.

Ook Reny heeft “last” van een kleine Pinterest verslaving. Als zij eenmaal bezig is, heeft ze ook moeite om te stoppen met pinnen. Op Mind Your Feed krijg je inspiratie om je hele huis in kerstsferen te brengen. tafelaankleding 2 tafel aankleding klein Leuke ideetjes voor je servetten of menukaartjes. servetten naamkaartjes Ook de kinderen krijgen een mooie aangeklede tafel. Ik krijg direct zin om koekjes te bakken. tafelaankleding kids Koekjes klein Wat is niet lekkerder na een fikse wandeling om aan een goede kop hot choco te gaan. warme dranken Een van mijn favoriete borden op Pinterest is Linda Love Quotes. Mooie teksten kunnen mij echt raken of een glimlach op mijn gezicht toveren. teksten klein

Zo lieve allemaal, het is tijd om af te ronden. Ik ga mij eens richten op mijn eigen kerstdagen. Ik hoop jullie geïnspireerd te hebben, met allerlei kerstrecepten en wat al niet meer. “Wat je ook serveert, ik denk dat het vooral belangrijk is om het rustig aan te doen en te relaxen. En dat is in deze doorgedraaide, hectische wereld zeker goed voor de gezondheid.” Quote van Rachel Khoo Engelse chef en schrijver.

Geniet van je vrienden en familie om je heen. Maak mooie nieuwe herinneringen samen. Have a Happy Healthy Christmas! Liefs, Linda

De allerlaatste kerstinspiratie van Linda vind je hier.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.