10 x zalm recepten

Zodra er vis bij ons op tafel staat, is dit 9 van de 10 keer zalm. Niet zo gek eigenlijk want dit roze visje is smaakvol en goed te combineren met groente, pasta of in een Oosters wokgerecht. Ik heb 10 makkelijke zalm recepten voor je op een rijtje gezet voor het avondeten.

Zalm is een veelzijdig stukje vis. Daarbij is het makkelijk klaar te maken. In dit overzicht staan verschillende recepten met zalm zoals pasta met zalm, zalm uit de oven, een broccoli stamppot met zalm burgertjes of een lauwwarme zalm salade. Maak ook eens het broodje met warmgerookte zalm, avocado en wasibi mayonaise. Dit is een ideale vrijdagavond hap.

Welk zalm recept is jouw favoriet?

10 x Zalm recepten

1. Pasta met zalm en doperwten

Pasta met zalm en doperwten

2. Zalmpakketjes uit de oven

Zalm pakketjes van de bbq

3. Groene asperges met zalm uit de oven

Groene asperges met zalm uit de oven

4. Zalm in filodeeg

Zalm in filodeeg is een smakelijk hoofdgerecht voor kerst. Het zijn eigenlijk mini gevulde hartige taartjes. Lees snel hoe je dit vis recept maakt.

5. Frittata met zalm uit de oven

Frittata met aardappel en gerookte zalm is een lekker borrelhapje voor bij een feestje of verjaardag. De frittata maak je in zijn geheel in de oven.

6. Broccoli stamppot met zalm burgertjes

Broccoli stamppot met zalm burgers

7. Ovenschotel met broccoli, zalm en krieltjes

Dit recept van een ovenschotel met broccoli en zalm is heerlijk voor doordeweeks. Met een kleine voorbereiding zet je deze makkelijke ovenschotel zo op tafel.

8. Broodje pulled salmon

broodje pulled salmon

9. Aziatische krieltjessalade

Aziatische krieltjessalade met zalm

10. Zalm met pasta en avocado

Zalm met pasta en avocado

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Categorieën

Categorieën Vis

Tags

Tags

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.