Weekmenu makkelijke recepten 320

Het nieuwe weekmenu boordevol makkelijk recepten voor het hele gezin staat weer voor je klaar. Pak je pen en papier erbij, want het is tijd om een boodschappenlijst voor de aankomende week tevoorschijn te toveren!

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Het vegetarisch gerecht van de week? Dat zijn noedels uit de oven. Op dinsdag wacht een couscous recept op je. Woensdag brengt je een oer Hollandse groente: bloemkool. Rooster dit eens in de oven, dat geeft zo’n heerlijke smaak. En donderdag? Dan schuif je een ovenschotel de oven in. Op vrijdag luiden het we het weekend in met pizza’s.

Het weekend is gereserveerd voor een lekker bakrecept. Wat dacht je van een speculaas plaatcake? Ik krijg er direct weer trek van. Zondag bereid je de werkweek voor met een lunchsalade voor 2 dagen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 320

Maandag: Noedels uit de oven

Eenpansgerechten, wie is er ook dol op? Met deze noedels uit de oven, hoef je zelfs geen pan op het vuur in de gaten te houden. De oven doet zijn werk. Daarnaast hoef je alleen de ovenschaal af te wassen.

Noedels uit de oven

Dinsdag: 7 x recepten met couscous

De bereiding van couscous is eenvoudig en de smaak heerlijk. Een ideaal ingrediënt dus voor een makkelijke maaltijd. In dit overzicht staan 7 verschillende recepten. Tip: maak de Marokkaanse salade met kip eens.

7 x recepten met couscous

Woensdag: Geroosterde bloemkool uit de oven

Door het roosteren van de bloemkool behoudt deze groente zijn bite. De kool is op smaak gebracht door een mengsel van boter, olijfolie, paprikapoeder en peper en zout. Daarna strooi je er nog Parmezaanse kaas over. Zalig.

Geroosterde bloemkool uit de oven

Donderdag: Prei ovenschotel met gehakt

Een ovenschotel is comfort food ten top met prei, gehakt en champignons. Wanneer ga jij dit recept proberen?

Prei ovenschotel met gehakt

Vrijdag: Pita pizza’s van speltmeel

Vrijdag is pizza avond. Deze pizza maak je van speltmeel. Binnen 30 minuten staan deze pizza’s op tafel.

Pita pizza’s van speltmeel

Zaterdag: Speculaas plaatcake

Sinterklaas is in het land. In deze periode is het heerlijk om Sinterklaas baksels te maken. Het huis ruikt er zo lekker naar en het is gezellig om samen te doen.

Speculaas plaatcake

Zondag: Boerenkoolsalade met zoete aardappel

Zondag staat in het teken van de week voorbereiden. Maak deze lunchsalade voor 2 dagen klaar.

Boerenkoolsalade met zoete aardappel

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.