Weekmenu makkelijke recepten 319

Het nieuwe weekmenu boordevol makkelijke recepten voor het hele gezin staat voor je klaar. Pak je pen en papier erbij, want het is tijd om een boodschappenlijst voor de aankomende week tevoorschijn te toveren!

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Het vegetarisch gerecht van de week? Dat is bami goreng. Op dinsdag maak je zelf een keuze uit 10 verschillende sperziebonen recepten. Dit is één van de populairste groenten van Nederland. Woensdag brengt je een makkelijke andijviestamppot. De twist zit in de spekjes die je bakt met ketjap en 5-kruidenpoeder. En donderdag? Dan staat een pastagerecht op je te wachten. Het is dé spaghetti bolognese saus van Jamie Oliver. Op vrijdag luiden het we het weekend in met chicken chorizo burgers.

Het weekend is wederom gereserveerd voor zelf maak recepten. Je maakt met een aantal basis ingrediënten de lekkerste guacamole. Verder schuif je een havermoutbrood de oven in met rozijnen en hazelnoten. De smaak lijkt op krentenbrood. Echt zalig.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 319

Maandag: Bami Goreng

Bami is het ideale ingrediënt voor drukke gezinnen. Waarom? Binnen 4 minuten is dit vaak gebruiksklaar. Ideaal!

Bami Goreng

Dinsdag: 10 x Sperziebonen recepten

Sperziebonen, hoe eet jij dit het liefst? In dit blog staan 10 verschillende variaties. Maak dus een keuze die bij je past.

10 x Sperziebonen recepten

Woensdag: Andijviestamppot met een twist

Een andijviestamppot is altijd een goed idee. Dit is een Aziatische variant. Benieuwd wat ik daarmee bedoel? Kijk dan snel verder.

Andijviestamppot met een twist

Donderdag: Spaghetti bolognese van Jamie Oliver

Heb jij deze bolognese saus van Jamie al eens gemaakt? Zo nee, zet dit recept echt direct op het weekmenu. De bereiding is eenvoudig en je kunt er 3 keer van eten! Houd wel rekening met de 1,5 uur oventijd.

Spaghetti bolognese van Jamie Oliver

Vrijdag: Chicken chorizo burgers

Kip en chorizo is een fantastisch huwelijk aan smaken. Dit is echt een heerlijk hamburger recept om zelf te maken.

Chicken chorizo burgers

Zaterdag: Zelf guacamole maken

Guacamole is een heerlijke dip met nacho’s maar ook een belangrijk onderdeel van een Mexicaanse maaltijd. Ik maak dit recept zeker eens per 2 weken.

Zelf guacamole maken

Zondag: Havermoutbrood met hazelnoten en rozijnen

Het deeg voor dit brood giet je in een cakeblik. Het hoeft niet te rijzen of te kneden. Het enige dat je nodig hebt is geduld totdat dit brood klaar is.

Havermoutbrood met hazelnoten en rozijnen

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.