Weekmenu makkelijke recepten 305

Het wordt weer genieten met het nieuwe weekmenu. Kijk mee welke inspiratie er voor het avondeten klaarstaat. De meeste van jullie zijn op vakantie en daar zijn de recepten op aangepast. Met het nieuwe eetschema haal je zomer in huis.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Ben je ook zo aan het genieten van de zomer? Het weekmenu blijft in zomerse sferen. We starten de week met een vega bolognese saus. Vervolgens komt er een geweldige burrata salade met nectarine op tafel. Halverwege de week doen we rustig aan met een budget vriendelijke stamppot. Daarna staat er tonijn met bladerdeeg op het programma. Vrijdag staat het camping recept klaar. Met restjes oud brood maak je de lekkerste bruschetta’s.

De thuisblijvers kunnen aan de slag met perzik taartjes en een heerlijke lunchsalade voor 2 dagen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 305

Maandag: Linzen bolognese pasta

De basis voor de vegetarische bolognese saus is soffritto, dat is de heilige combinatie van ui, wortel en bleekselderij. Het vlees is vervangen door linzen. De structuur lijkt op gehakt en geeft bite aan de pasta saus.

Linzen bolognese pasta

Dinsdag: Burrata salade met nectarine

De burrata salade is een lust voor het oog en de smaakpapillen. De romige smaak van de burrata, het zoete van nectarine en de rauwe ham is ronduit zalig.

Burrata salade met nectarine

Woensdag: Zoete aardappel stamppot met bonen en feta

Dit budget vriendelijke recept is makkelijk en snel. De zoete aardappel stamppot vul je aan met verschillende bonen uit blik en feta. Yum!

Zoete aardappel stamppot met bonen en feta

Donderdag: Bladerdeegtaartjes met tonijn

Deze bladerdeegtaartjes zijn een feestje op je bord. Serveer er een groene salade bij en je bent klaar.

Bladerdeegtaartjes met tonijn

Vrijdag: Bruschetta op de camping

Het camping recept van deze week is bruschetta. Het brood wordt op vakantie snel oud. Gooi dit niet weg, maar maak er lekkere geroosterde broodjes mee met verschillende soorten beleg.

Bruschetta op de camping

Zaterdag: Perzik taartjes

Het steenfruit is in het seizoen. Zorg dat je rijpe perziken hebt en maak dan deze makkelijke taartjes. Ze zijn echt zalig. Mijn zoon heeft er 4 opgegeten.

Perzik taartjes

Zondag: Caesar salade voor de lunch

Deze week kun je een caesar salade voor de lunch klaarzetten in de koelkast. Het is een heerlijke zomerse salade.

Caesar salade voor de lunch

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.