Weekmenu makkelijke recepten 307

Bij ons is de laatste vakantieweek aangebroken. Het weekmenu heb ik gevuld met aan aantal makkelijke maaltijden, waardoor je meer tijd hebt voor andere zaken.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Gemak dient de mens en dat doen we ook in deze eetplanning. Je kunt niet één, maar twee keer genieten van een eenpansgerecht. Ook maken we nasi goreng met restjes uit de koelkast. De salade van deze week is met gegrilde courgette, geitenkaas en krieltjes. Het weer ziet er voor volgende week goed uit. Hopelijk kun je de werkweek afsluiten met een bbq.

Het weekend moet je eerst even op bramenjacht, zodat je jam kunt maken. Zondag kun je een lekker borrelhapje maken met tomaten.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 307

Maandag: Shakshuka – campingrecept

Niet alleen op de camping is dit eenpansgerecht een goed idee. Ook thuis kun je de Shakshuka in een hapjespan of wok maken.

Shakshuka - campingrecept

Dinsdag: Zelf nasi goreng maken (zonder pakje en zakje)

Deze nasi goreng verveeld nooit. Je kunt naar behoefte elke keer variëren. Kijk ook of er nog groenten in de koelkast ligt dat op moet. Serveer er ook eens pindasaus, kroepoek of atjar bij.

Zelf nasi goreng maken (zonder pakje en zakje)

Woensdag: Geitenkaas salade met gegrilde courgette

Met een maaltijdsalade houd je het vakantie gevoel nog even vast. In de winter of herfst komt dit bij ons bijna niet op tafel. In deze salade verwerk je een klassieke combi van gegrilde courgette met geitenkaas. De krieltjes maken er een echte maaltijdsalade van.

Geitenkaas salade met gegrilde courgette

Donderdag: 10 x eenpansgerechten

Waar heb je zin in vandaag? Is het pasta, rijst of een aardappel? In dit blog kun je een keuze maken uit 10 verschillende eenpansgerechten. Succes met kiezen.

10 x eenpansgerechten

Vrijdag: Zalmpakketjes van de bbq

Zou het nog barbecue weer worden? Gelukkig kun je deze zalmpakketjes ook in de oven bereiden.

Zalmpakketjes van de bbq

Zaterdag: Zelf bramenjam maken

In het seizoen: bramen. Bij mij in het park staan de bramenstruiken volop in bloei met rijpe vruchten. Het is dan ook weer tijd om jam te maken.

Zelf bramenjam maken

Zondag: Bruschetta met tomaat

De tomaten zijn nu goed geprijsd. Geniet er dus extra van en maak deze bruschetta’s met tomaat. Ze zien er niet alleen lekker uit, ze smaken ook geweldig.

Bruschetta met tomaat

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.