Weekmenu makkelijke recepten 302

Heb jij je weekmenu al rond? Ik heb je graag een handje met makkelijke recepten. Met de vakanties voor de deur, zie je elke week een campingrecept terug in de maaltijdplanning.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Ook ik heb moeite met elke week weer nieuwe keuzes voor het avondeten. Voor deze week heb ik een caprese pasta salade klaargezet. Dit recept is ook lekker voor op vakantie. Dinsdag gaan we stamppen met snijbonen. Woensdag komt de grillpan op tafel voor een couscous salade met aubergine. Deze groente kun je ook in de pan bakken. Donderdag staan er beef teriyaki spiesjes op het programma. Als het goed weer is, kun je hiervoor de bbq aanzetten. De week sluiten we af met gevulde pita broodjes.

Zaterdag kun je zelf bagels maken en zondag staat er een chocoladetaart met aardbeien op tafel.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 302

Maandag: Caprese pasta salade voor op de camping

De vakanties komen eraan en ik geef je alvast lekkere inspiratie. Wist je dat ik een hele verzameling campingrecepten heb gemaakt? Daar hoort deze caprese pasta salade ook bij.

Caprese pasta salade voor op de camping

Dinsdag: Snijbonen stamppot met geitenkaas met spek

Een zomerse stamppot met snijbonen en geitenkaas met spek. Heerlijk en lekker licht.

Snijbonen stamppot met geitenkaas met spek

Woensdag: Gegrilde aubergine met mozzarella en couscous

Groente grillen doe ik graag. De smaak van gegrilde aubergine is favoriet. Deze groente verwerk je op die manier in een salade met couscous en mozzarella. Zalig.

Gegrilde aubergine met mozzarella en couscous

Donderdag: Beef teriyaki spiesjes

Bij mij thuis worden ze erg blij van deze beef spiesjes. Grill ze op de bbq of in de pan. Lekker met gewokte groente of als onderdeel van een bami of nasi.

Beef teriyaki spiesjes

Vrijdag: 9 x gevulde pita broodjes

Pita broodjes staan regelmatig op vrijdag – dan word er niet gekookt in huize Linda – op het weekmenu. Het fijne aan pita’s is dat je ze met oneindig veel variaties kunt vullen. Kies iets uit dat bij je past van pulled chicken tot een vega vulling.

9 x gevulde pita broodjes

Zaterdag: Zelf bagels maken

Een makkelijk en lekker recept met in de basis 5 ingrediënten. Voor deze bagels heb je geen gist nodig en hoeft het deeg niet te rijzen. Een ideaal recept op de zondagmorgen.

Zelf bagels maken

Zondag: Chocoladetaart met aardbeien

Tijd voor taart! Mijn baksels lukken vaak niet in één keer. Deze chocoladetaart is een uitzondering en kan iedereen dus maken. Zet jij de ingrediënten op de boodschappenlijst?

Chocoladetaart met aardbeien

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.