Weekmenu makkelijke recepten 299

Druk met werk, gezin of andere zaken en je weekmenu nog niet rond? Dan kun je vast deze inspiratie met makkelijke recepten gebruiken. Deze editie zit vol zomerse gerechten om van te genieten in de tuin of balkon.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Deze week worden jullie – door de tropische temperaturen – blij gemaakt met zomers gerechten. Haal de bbq alvast tevoorschijn en zet kolen op de boodschappenlijst. Je kunt een lekkere feta pasta en kipspiesjes gaan bereiden. Ook kun je kiezen uit 2 salades, de een met zoete aardappel en de ander is een Griekse salade. De werkweek sluit je af met taco’s, altijd goed.

Het weekend blijven we in zomerse sferen met zelfgemaakte sangria en knoflooksaus.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 299

Maandag: Feta pasta (TikTok) van de bbq

Ken je die Tik Tok trend van gebakken feta uit de oven nog? Je kunt dit gerecht ook makkelijk op de bbq klaarmaken. Kijk snel mee hoe je dit kunt doen.

Feta pasta (TikTok) van de bbq

Dinsdag: Zoete aardappel salade met feta

Wie van de gerechten van Ottolenghi houdt, wil dit recept vast proberen. Als basis zijn de ingrediënten van zijn zoete aardappel koekjes uit Plenty gebruikt. Echt zalig.

Zoete aardappel salade met feta

Woensdag: Griekse salade

Bewaar dit recept voor de warmste dag van de week. Voor deze salade hoef je niet te koken. Koop er een lekker stokbrood bij en maak eventueel ook nog tzatziki. Dat wordt genieten in de tuin.

Griekse salade

Donderdag: 3 x kip marineren voor de bbq

De bbq draait overuren deze week. Ik heb nog 3 lekkere marinades voor je voor kip. Een Griekse marinade, kip teriyaki en een bbq marinade.

3 x kip marineren voor de bbq

Vrijdag: Taco’s met gehakt en tomatensalsa

Chips voor het avondeten, daarmee scoor je punten aan tafel. Vaak zie je taco pakketten met kruidenmixen. Dat is helemaal niet nodig, je maakt dit taco gerecht eenvoudig zelf.

Taco’s met gehakt en tomatensalsa

Zaterdag: Knoflooksaus met geroosterde knoflook

Knoflooksaus kun je op honderden manieren klaarmaken. Bij deze versie rooster je de knoflook in de oven voor extra smaak. Yum.

Knoflooksaus met geroosterde knoflook

Zondag: Zelf sangria maken

Het lijkt wel feest in dit weekmenu met ook nog zelfgemaakte sangria erbij. Ik vind het wel passen bij deze zomers temperaturen.

Zelf sangria maken

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.