Weekmenu makkelijke recepten 321

Het nieuwe weekmenu boordevol makkelijke recepten voor het hele gezin staat weer voor je klaar. Pak je pen en papier erbij, want het is tijd om een boodschappenlijst voor de aankomende week tevoorschijn te toveren!

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Het vegetarisch gerecht van de week? Dat is een bloemkoolcurry. Op dinsdag staat een zoete aardappelstamppot voor je klaar. Woensdag brengt je een recept van de Chinees, dat je nu zelf kunt maken. n donderdag? Dan staat witlof uit de oven met brie op je te wachten. Op vrijdag is het tijd voor proefkoken met kerst met een heerlijk varkenshaas recept.

Het weekend is gereserveerd voor soep en kerst. Met 2 vrije dagen in het vooruitzicht is het lekker om de week voor te bereiden. Zet dus een pan soep op het vuur, zodat je elke dag verse soep bij de lunch hebt. Voor kerst kun je een heerlijke garnalencocktail uitproberen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 321

Maandag: Bloemkool curry

Dit is zo’n lekker vegetarisch recept met bloemkool, linzen en curry pasta. Het is lekker kruidig en niet pittig, dus geschikt voor het hele gezin.

Bloemkool curry

Dinsdag: Zoete aardappel stamppot met broccoli

Een stamppotje is altijd een goed idee. Dit is een heerlijke variatie met zoete aardappel, broccoli en worstjes. Comfortfood voor een winterse avond.

Zoete aardappel stamppot met broccoli

Woensdag: Babi pangang

Babi pangang maar dan zelfgemaakt. Ik durf te beweren dat dit nog lekkerder is dan bij de Chinees. Probeer het eens uit, dan begrijp je wat ik bedoel.

Babi pangang

Donderdag: Witlof uit de oven

Voor kerst is dit bijgerecht van witlof uit de oven ideaal. Voor doordeweeks kook je er aardappels bij en je bent klaar.

Witlof uit de oven

Vrijdag: Varkenshaas uit de oven met champignonsaus

Hét kerstrecept dat niet kan mislukken. Ik hou van proefkoken voor kerst, dus probeer dit recept eens uit. Je gasten zullen ervan smullen.

Varkenshaas uit de oven met champignonsaus

Zaterdag: 5 x vegetarische soep recepten

Als je mij via Instagram volgt, dan weet je dat ik graag soep eet bij de lunch. Dit zijn lekkere makkelijke soep recepten zonder vlees.

5 x vegetarische soep recepten

Zondag: Garnalencocktail met avocado

Het klassieke kerst voorgerecht is een garnalencocktail. Dit is een Aziatische garnalencocktail met avocado, sojasaus en wasabi. Echt zalig.

Garnalencocktail met avocado

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.