Weekmenu makkelijke recepten 271

Het weekmenu met makkelijke recepten staat weer klaar. Voor doordeweeks heb je geen uren de tijd om een gezonde maaltijd te maken. De recepten staan binnen een half uur op tafel en vallen bij het hele gezin in de smaak. Kijk je mee naar de inspiratie voor deze week?

Wat eten we vandaag?

De maandag start met een vega pastasaus, waarbij niemand het vlees zal missen. Het oosterse gerecht met kip en mango is een nieuwe favoriet van mijn zoon. De kabeljauw uit de oven blijft een topper. De verschillende ingrediënten passen perfect bij elkaar. Salade liefhebbers opgelet, de coleslaw wil je graag eens zelf maken. Vrijdag staat zelfgemaakte pizza op het menu.

In het weekend kun je zalig lunchen met springrolls. De zondag staat in het teken van de aankomende (werk)week en voorbereiding voor het ontbijt.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

NIEUW! Ontvang elke week een persoonlijk weekmenu afgestemd op jouw behoefte. De recepten zijn makkelijk en snel klaar. Inclusief een wekelijkse boodschappenlijst.

Weekmenu makkelijke recepten: 271

Maandag: Vegetarische bolognese pasta

Het is weer veggie maandag met een pastasaus boordevol groente.

Vegetarische bolognese pasta

Dinsdag: Kip met mango

Dol op de Aziatische keuken? Dan wil je deze fris zoete kip met een mango saus en rijst vast eens proeven.

Kip met mango

Woensdag: Kabeljauw uit de oven Jamie Oliver

Nog altijd ben ik verliefd op de kleuren van deze vis uit de oven. Serveer er gebakken aardappeltjes bij en een groene salade.

Kabeljauw uit de oven Jamie Oliver

Donderdag: Coleslaw

Coleslaw wordt vaak als bijgerecht bij een barbecue of broodje hamburger gemaakt. Voeg gerookte kip toe voor een lekkere maaltijdsalade. Het restant is heerlijk voor de lunch de volgende dag.

Coleslaw

Vrijdag: Zelf pizza maken

Pizzanight! Om eerlijk te zijn heb ik zelf de laatste tijd weinig pizzadeeg gemaakt. In de supermarkt heb je tegenwoordig goede kant en klare degen. In het blog kun je nog een aantal van mijn favoriete toppings vinden.

Zelf pizza maken

Zaterdag: Spring rolls met kip

Lunchtime met springrolls. Zet het bammetje met kaas aan de kant. Snijd groente, kip en maak een sausje en rol heerlijke springrolls. Wat een feestje is dit toch.

Spring rolls met kip

Zondag: Overnight oats met kokos en mango

De zondag wordt gebruikt om de week voor te bereiden van lunch, avondeten tot het ontbijt. Zet alvast 1 of 2 potjes met overnight oats in de koelkast voor een snel ontbijt de volgende dag.

Overnight oats met kokos en mango

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.