Weekmenu makkelijke recepten 270

Het wordt weer genieten met het nieuwe weekmenu. Kijk mee welke makkelijke recepten voor het avondeten klaarstaan.

Wat eten we vandaag?

Na de vakantie is het altijd even opstarten. Bij mij zijn de kids weer 2 weken naar school, maar het ritme zit er nog niet helemaal in. In het nieuwe weekmenu heb ik een paar golden oldies gestopt, zoals een lasagne uit de pan of spaghetti met tonijn. Nieuw is de spinazie salade bomvol smaak. Aan het einde van de week wanen we ons in Griekse en Italiaanse sferen.

Het weekend kun je twee keer zelf iets maken. Pindakaas of eierkoeken koop je waarschijnlijk kant-en-klaar. Probeer ze eens zelf te maken, de smaak is te gek!

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 270

Maandag: lasagne uit de pan

Een pasta staat wekelijks op het menu. Bij een lasagne moet je vanwege de oven, extra tijd reserveren. Deze lasagne maak je gewoon uit de pan en dat scheelt echt veel tijd. Inmiddels maak ik deze lasagne met verse bladeren, die zijn nog sneller gaar.

Lasagne uit de pan met courgette

Dinsdag: spaghetti met tonijn

De ingrediënten voor deze spaghetti heb ik standaard op voorraad. Terwijl de pasta kookt, snijd je de ingrediënten. Zo kun je na 20 minuten aan tafel.

Spaghetti met cherry tomaat en tonijn

Woensdag: spinazie salade

Deze spinazie salade is nieuw op de site. Het is een klassiek recept met spekjes, gekookte eieren en een honing mosterd dressing. Wij eten er graag een stokbrood bij of gebakken krieltjes.

Spinazie salade

Donderdag: Griekse kip spiesjes met citroen

Met deze Griekse kipspiesjes hou je het vakantie gevoel vast. De smaken zijn typisch Grieks en je koopt het allemaal gewoon in de supermarkt. Kijk je mee?

Griekse kipspiesjes met citroen en oregano

Vrijdag: Italiaanse hamburger

Thuis aten wij altijd zelfgemaakte burgers. Dit vind ik ook heel leuk om te doen (al koop ik ze regelmatig kant en klaar). Deze burgers maak je met Italiaanse kruiden, mozzarella en tomatensaus (ipv ketchup).

Italiaanse hamburger

Zaterdag: pindakaas maken

Dit receptje is dan misschien oud, maar nog steeds vol smaak. Zo nu en dan is het zo leuk om zelf pindakaas te maken. De smaak is zo puur. Heerlijk! Enne, kids kunnen helpen om de pinda’s te doppen.

Zelf pindakaas maken

Zondag: eierkoeken met aardbeien

Het bakrecept van deze zondag zijn eierkoeken. Serveer ze direct uit de oven, dan zijn ze het lekkerst.

gezonde eierkoeken

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.