Het wordt weer genieten met het nieuwe weekmenu. Kijk mee welke inspiratie er voor het avondeten klaarstaat.
Wat eten we vandaag?
Ga je voor een seizoens recept met asperges, een eenpansgerecht of kies je de pulled chicken? In het weekmenu wordt volop gevarieerd met smaken. In het weekmenu tref je voor ieder wat wils aan. Van makkelijke recepten met een korte bereiding of waarvoor je de oven het werk laat doen.
Daarbij volop inspiratie voor Pasen, want over 2 weken is het al zover. Kies je voor een uitgebreide brunch of wordt het een lekker paasdiner? Snuffel gerust even rond tussen alle paas recepten op de blog.
Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda
Powered by
Eetschema op maat
Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!
Weekmenu makkelijke recepten: 249
Maandag: vegetarische pasta met spinazie
Bij mij thuis is het soms best een uitdaging om een vegetarisch gerecht te vinden die we allemaal lekker vinden. Bij dit gerecht gingen alle handjes omhoog, dus daar word ik als moeder ook erg blij van.
Dinsdag: 10 x eenpansgerechten
Koken met één pan is makkelijk, gezond en snel. In dit blog kun je kiezen uit recepten met rijst, pasta, aardappel, kip of gehakt. Welk recept ga jij maken?
Woensdag: romige bloemkoolsoep
Zin in soep? Probeer deze bloemkoolsoep eens. Serveer er stokbrood of pistoletjes bij om er een heerlijke avondmaaltijd van te maken.
Donderdag: asperges met zalm en krieltjes
In de winkels zie je de asperges weer liggen. Ik heb een lichte voorkeur voor de groene asperge. Met dit recept schuif je alle ingrediënten de oven in en heb je er geen omkijken naar. Ideaal!
Vrijdag: pulled chicken
De makkelijke vrijdag hap is pulled chicken. Om de kip boterzacht te krijgen, staat de schaal 3 uur in de oven. Dus denk er op tijd aan om dit in de oven te schuiven of maak de pulled chicken de avond ervoor.
Zaterdag: 3 x brunch recepten voor Pasen
Over 2 weken is het Pasen! Heb jij al plannen gemaakt? Een vrolijk gedekte tafel is altijd een goed idee. Je kunt kiezen uit 3 heerlijke hartige en zoete recepten. Daarbij verwijs ik in het blog naar veel andere recepten, dus aan inspiratie geen gebrek. Enne mag ik je 1 tip geven? Maak het zoete plukbrood 🙂
Zondag: lemon curd maken
Bij Pasen horen eieren en citroenen, voeg daar nog boter en witte basterdsuiker aan toe en je kunt lemon curd maken. Smeer dit goedje op de boterham, pannenkoek of verwerk in allerlei bak recepten van scones, taart, koek, cake of schep een lepeltje door de yoghurt.
Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.
Weekmenu’s bewaren op Pinterest?
Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.