Weekmenu makkelijke recepten 233

Zaterdag, dus tijd voor een nieuw weekmenu. Wat vliegt de tijd toch voorbij. Het is al bijna pakjesavond. De eetplanning heeft dan ook een Sinterklaas tintje gekregen. Ondertussen ben ik achter de schermen heel druk met kerst. Er komen zulke lekkere recepten en toffe samenwerkingen aan. Ik heb er zin in!

Wat eten we vandaag?

Maandag starten we met een gezinsfavoriet en dat zijn witte bonen in tomatensaus. Zoals gezegd heeft het weekmenu een beetje een Sint tintje geven en dat merk je aan de kip met speculaaskruiden. Woensdag ben je snel klaar met koken door een lekker snel pasta recept. Op donderdag staat er een budgetvriendelijk recept met vis op het programma en vrijdag staat er taart op het menu. Een sushi taart nog wel! Het weekend kun je lekker bakken, kies voor koekjes of een Sinterklaas recept.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 233

Maandag: witte bonen in tomatensaus

Mijn man kookte vorige week een makkelijk maaltijd met witte bonen in tomatensaus uit pot. Mijn kids zijn hier gek op en als je wilt kun je ook zelf witte bonen in tomatensaus maken. Het is makkelijker dan je denkt 🙂

Witte bonen in tomatensaus

Dinsdag: kip met speculaaskruiden

Heb je wel eens kip met speculaaskruiden gemaakt? Ik kan mij voorstellen dat deze combinatie nieuw is, maar smaakt echt te gek.

Kip met speculaaskruiden uit de slowcooker

Woensdag: snelle macaroni

Dit recept is ideaal voor een drukke dag. De snelle macaroni staat zo tijd op tafel. Wij eten dit minimaal 1x per 2 weken, omdat we vaak om 17 uur eten voor het sporten van mijn zoon.

Snelle macaroni zonder pakjes en zakjes

Donderdag: Thaise curry met vis

Deze curry met vis maak je eenvoudig met een kant en klare rode currypasta. Vaak wordt gedacht dat dit gerecht pittig zal zijn. Bij mij thuis houden ze zeker niet van te pittig eten en genieten ze enorm van de romige saus met kokosmelk, tomaat, vis en currypasta. Het recept is ook nog budgetproof want je gebruikt visfilets uit de vriezer.

Thaise curry met vis, rode curry, Thaise curry

Vrijdag: sushi taart

Feest! Dit ziet er toch geweldig uit zo’n sushi taart? Voor sushi rollen heb ik geen geduld. Een sushi taart maken lukt mij dan weer wel.

Sushi taart. Het ziet er spectaculair uit en is makkelijk om te maken.

Zaterdag: havermout banaan koekjes

Het weekend kun je gebruiken om restjes op te maken. In dit koekjes recept verwerk je rijpe bananen. Ik geef je het basisrecept en inspiratie om te variëren.

Deze havermout banaan koekjes hebben in de basis 2 ingrediënten. De havermout banaan koekjes zijn simpel, makkelijk te maken en ook nog eens suikervrij.

Zondag: Sinterklaas rocky road fudge

Met dit Sinterklaas recept maak je vrienden. Weet je wat moeilijk is aan deze rocky road fudge? Dat je 4 uur moet wachten totdat je een stukje kan afsnijden. Natuurlijk heb ik nog veel meer lekkere Sinterklaas recepten. Maak er een gezellige pakjesavond van!

Sinterklaas rocky road fudge. Een Sinterklaas recept met 4 ingrediënten en dat binnen 5 minuten voorbereid is.

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten voor het gezin recepten voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.