• Skip to secondary menu
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Lekker eten met Linda

Lekkere en makkelijke recepten

  • HOME
  • RECEPTEN
    • Weekmenu
    • Barbecue recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Snack
      • HAPJES
      • Sinterklaas recepten
    • Drankjes en smoothies
    • Diner
    • Vegetarisch
    • Dessert
  • E-BOOKS
    • E-BOOK BARBECUE RECEPTEN
    • KOKEN OP DE CAMPING
  • INSPIRATIE
    • Algemene tips
    • Op bezoek bij
    • Review
    • Sport
      • Bikini body guide
      • FOOD EN MOVING EXPERIENCE
  • CONTACT
    • Over mij
    • Persoonlijk
    • Adverteren
    • Privacyverklaring
  • ZOEKEN

Havermout banaan koekjes

Deze havermout banaan koekjes hebben in de basis 2 ingrediënten. De havermout banaan koekjes zijn simpel, makkelijk te maken en ook nog eens suikervrij.

maart 22, 2014 door Linda 78 Reacties

Één van mijn inspiratiebronnen is Instagram. Ik word zo blij van die mooie foodfoto’s de hele dag. Nu waren zowel Maura als Suus tegelijkertijd bezig met koekjes met slechts 2 ingrediënten. Ooh, wat houd ik van die simpele en makkelijke recepten. En ook nog eens 2 van mijn favo ingrediënten: havermout & banaan.

Hoe rijper de banaan, hoe zoeter het koekje. Wel zo fijn, want op die manier hoef je geen suiker toe te voegen. De havermout fungeert als een soort van meel. Bananen variëren in grote en dat beïnvloed het “deeg”. Voeg meer havermout toe als het “deeg” te nat is. Met als resultaat een lekker “chewy” koekje voor bij een kop thee of koffie.

Inmiddels heb ik al meerder keren geëxperimenteerd, want ik heb wekelijks rijpe bananen op de fruitschaal liggen. Naast de 2 hoofdingrediënten kan je allerlei extra’s toevoegen. Ik houd van een stevige bite dus kies voor noten. De rozijnen en chocolade maken dit koekje helemaal af.

Struin je keukenkastjes af naar fijne extra’s en ga op zoek naar je favoriete combinatie. Enne, inmiddels staat er een nieuwe versie online: amandel banaan koekjes. Crunchy van buiten en zachte van binnen.

Havermout banaan koekjes

Recept voor 12 koekjes:

  • 300 gram rijpe banaan (bananen verschillen best in grote, dit waren 2 forse jongens)
  • 100 gram havermout

Extra’s

  • 20 gram ongezouten en ongebrande noten
  • 20 gram rozijnen
  • 20 gram pure chocolade min. 72% cacao

Stappen om havermout banaan koekjes te maken:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Pel de bananen, snijd in stukjes en prak fijn met een vork.
  3. Voeg de havermout toe en meng goed door elkaar.
  4. Nu kun je aan de slag met de extra’s. Hak de noten & chocolade in stukjes. Niet te fijn, want je wilt nog wel kleine herkenbare stukje overhouden. De noten en de helft van de rozijnen voeg je toe aan het “beslag”. De chocolade & rozijnen houd je apart.
  5. Leg een vel bakpapier op een bakplaat. Om de koekjes even groot te houden, gebruik ik een eetlepel. Neem een flinke eetlepel “beslag” en leg op het bakpapier en ga door totdat “beslag” op is. Strooi vervolgens de rozijnen en stukjes chocolade erover. Druk plat met de bolle kant van de lepel, zodat ze in het koekje gedrukt worden.
  6. Zet de havermout banaan koekjes 20 minuten in de oven. Even laten afkoelen en val aan!

Tip: voor de extra’s zijn de mogelijkheden natuurlijk legio. Je kunt pitten & zaden, kaneel of koekkruiden, sinaasappelschil, gedroogd fruit of wat dan ook gebruiken.

Deze havermout banaan koekjes hebben in de basis 2 ingrediënten. De havermout banaan koekjes zijn simpel, makkelijk te maken en ook nog eens suikervrij.

Nieuwsbrief: wil je mijn tips en recepten om makkelijk, bewust en vooral lekker te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg mij op Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Bloglovin’ | Google+

Categorie: Detox, Detox recepten, Snack Tags: bakrecepten, banaan, banaan recepten, glutenvrij, glutenvrije recepten, havermout, havermout koek, havermout recept, havermout recepten, koek, suikervrij

Lees Interacties

Reacties

  1. Alice zegt

    maart 22, 2014 om 10:01 am

    Deze ga ik straks zeker maken!! Dankje voor dit basic tecept.

    groet Alice

    Beantwoorden
  2. Kees Jongenelen zegt

    maart 22, 2014 om 5:12 pm

    De koekjes smaken lekker…
    Ik heb er iets meer chocolade in gedaan, mag wel toch?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      maart 22, 2014 om 6:06 pm

      Tuurlijk Kees, geen enkel probleem om er meer chocolade in te doen. De keuze is aan jou :) Geniet ervan. Groeten, Linda

      Beantwoorden
  3. Maura - YLT zegt

    maart 23, 2014 om 9:24 pm

    Oeeeeh, nu heb ik ook weer zin in deze koekjes! Blij dat je ze lekker vond. Lijkt me ook lekker met chocolade, heb ik weer een nieuwe variatie om te proberen :)

    Leuk dat je ze gemaakt hebt! Liefs, Maura

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      maart 24, 2014 om 8:47 am

      Jaa, ze zijn echt lekker en zoooo makkelijk om te maken. De volgende keer doe ik er eens kokos bij. Lijkt mij ook super. Groeten, Linda

      Beantwoorden
  4. Esther zegt

    mei 29, 2014 om 3:40 pm

    Maken jullie het met een reep gewone chocolade ?
    Ik heb alleen lovechoc raw chocolate in huis en raw cacao nibs , zou het met die nibs lukken ?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      mei 29, 2014 om 9:54 pm

      Tuurlijk is love choco of raw chocolate ook goed. Zelfs nog beter, dus geen enkel probleem.

      Beantwoorden
  5. Diana zegt

    juni 1, 2014 om 9:25 pm

    Graag wil ik weten wat je als alternatief voor bananen kunt gebruiken. Deze lust Ik namelijk niet. .. Diana

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      juni 2, 2014 om 9:22 am

      Hi Diana, tja dat is een lastige. De banaan zorgt voor de zoete smaak en ook voor binding. Als eerste moet ik aan mango denken, alleen verwacht ik wel dat je dan meer havermout nodig hebt en misschien nog iets anders om te binden. Het zou een heel nieuw recept worden, dus kan je helaas niet direct een antwoord geven. Groeten, Linda

      Beantwoorden
    • miranda zegt

      februari 13, 2016 om 8:44 am

      Hoi, .ik varieer ook wel door de banaan Te vervangen door appel (moes van maken met staafmixer of zo). En voeg altijd nog een ei toe!
      Ook heb ik ze wel eens gemaakt met rijstemelk ipv banaan/appel. Dit lukt wel maar ze Worden net iets minder smeuig.
      Geraspte kokos erdoor en erover is trouwens ook heerlijk!

      Beantwoorden
    • Jolanda zegt

      augustus 19, 2018 om 3:26 pm

      Misschien met dadels?

      Beantwoorden
  6. Emma zegt

    juni 11, 2014 om 8:44 am

    Hmmmm krijg al trek.
    Hoe lang kan je dit bewaren? En hoe kan ik dit het beste bewaren?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      juni 11, 2014 om 8:48 am

      Een dag of 2 in een afgesloten bak. Al denk ik niet dat dit nodig is. Ze zullen snel op zijn.

      Beantwoorden
      • M zegt

        mei 4, 2017 om 6:55 pm

        De bananen havermout koekjes in de koelkast of buiten de koelkast bewaren?

        Beantwoorden
        • Linda zegt

          mei 8, 2017 om 10:00 am

          Ik zou ze in de koelkast bewaren. Maar ze zijn vast al op. Gr. Linda

          Beantwoorden
  7. MvS zegt

    juli 31, 2014 om 9:13 pm

    hoi Linda,

    Heb ze nu in de oven staan dus ben benieuwd! Weet jij of ze ook in de vriezer bewaard kunnen worden?

    Groetjes,
    Metta

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      augustus 11, 2014 om 11:05 am

      Ik heb ze nooit in de vriezer gedaan, maar zal het een volgende keer eens uitproberen. Hoe vond je de koekjes? Gr. Linda

      Beantwoorden
  8. marlies zegt

    augustus 23, 2014 om 8:47 pm

    Waarschijnlijk kun je ze wel in de vriezer bewaren, havermout en bananen zijn in te vriezen, dus waarom deze koekjes niet?? Ik heb ze vanmiddag gemaakt, de smaak vind ik prima….precies zoet genoeg….máár ik vind ze te zacht. het zijn bij mij geen echte koekjes geworden, de koekjes hebben meer een soort van onbtijkoekachtige bite. Ik heb ze al 7 minuten langer in de oven gezet….in de hoop dat ze krokanter zouden worden. misschien worden de koekjes krokanter wanneer je van de havermout meel maakt??? Is dat mogelijk?? Horen deze koekjes zo ‘zacht’ te zijn?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      augustus 25, 2014 om 2:00 pm

      Hi Marlies, de koekjes blijven inderdaad zacht, zoals vermeld in het recept. Het zijn chewy koekjes.

      Beantwoorden
  9. Marcel zegt

    oktober 16, 2014 om 1:49 pm

    Zojuist kwamen deze koekjes uit de oven… En ze zijn zoals verwacht erg lekker. Ontzettend snel te maken en – als je niet oppast – te verorberen. Dank je voor dit recept!

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      oktober 16, 2014 om 3:04 pm

      Hi Marcel, fijn om te horen. Geniet ervan.

      Beantwoorden
  10. Brigitte zegt

    januari 26, 2015 om 7:34 pm

    Ik heb de havermout bananenkoekjes gisteren gemaakt met noten, rozijnen en kokos en het smaakt heerlijk, zo lekker dat ze nu al op zijn.

    Beantwoorden
  11. M. zegt

    februari 20, 2015 om 4:23 pm

    Ik heb deze koekjes gisteren gemaakt met rozijnen, hazelnoten en wat kaneel. Vind ze echt heerlijk!!!!!

    Beantwoorden
  12. Agnes zegt

    september 27, 2015 om 7:52 pm

    Ik heb ze nu in de oven staan, het ruikt echt heerlijk in de keuken. Ben heel benieuwd naar de smaak, heb er wat kokos bij gedaan.

    Beantwoorden
  13. Petra zegt

    november 21, 2015 om 6:46 pm

    Ik had nog 2 overrijpe bananen liggen en las dit recept en ben meteen aan de slag gegaan. Het ruikt nu al heerlijk. Ben benieuwd. Heb gemengde rauwe noten en koekkruiden toegevoegd.

    Beantwoorden
  14. Elise zegt

    januari 10, 2016 om 10:18 am

    Hoi Linda, waar haal jij de pure chocolade van 82% of hoger? kun je ze buiten eko plaza die niet hier in de buurt is nog ergens anders kopen (buiten een webshop?) waar je met verzendkosten zit. ?
    Ik geniet van al wat je maakt..

    Beantwoorden
  15. Noa zegt

    januari 16, 2016 om 5:32 pm

    Weet jij misschien hoeveel calorieën er ongeveer per koekje inzitten?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      januari 18, 2016 om 9:42 am

      Nee noa, ik tel geen calorieën. Gr. Linda

      Beantwoorden
  16. Rachel zegt

    januari 23, 2016 om 8:59 am

    Mjummie! Ik voeg vaak ook nog een (overrijpe) kiwi toe. Superlekkere manier om oud fruit weg te werken en m’n kinderen vinden ze ook lekker.

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      januari 25, 2016 om 9:46 am

      Goede tip, dat heb ik niet eerder gehoord of gedaan.

      Beantwoorden
  17. Evelien zegt

    februari 1, 2016 om 1:39 pm

    Wat een heerlijke koekjes zijn dit. Ik heb de schaal naast mij staan en stiekem ben ik al aan mn tweede begonnen. Ik heb er een beetje kaneel, hazelnoten, rozijntjes en pure chocolade doorheen gedaan.
    Echt super lekker!

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      februari 2, 2016 om 9:39 am

      Klinkt goed!

      Beantwoorden
  18. Joep zweerts zegt

    april 17, 2016 om 9:42 am

    Kun je hier ook gebruik maken van bosbessen of frambozen in het beslag/repen?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      april 19, 2016 om 10:23 am

      Hi Joep, nee dat denk ik niet. De banaan zorgt ook voor bindmiddel en zoetigheid. Met bosbessen en frambozen mis je de binding.

      Beantwoorden
  19. tamara zegt

    juni 4, 2016 om 3:23 pm

    Dit Recept staat bij koolhydraat arm maar een banaan bevat toch heel veel koolhydraten ?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      juni 6, 2016 om 9:28 am

      Hi Tamara, ik weet niet precies wat je bedoeld. Er staat nergens koolhydraatarm vermeld. Gr. Linda

      Beantwoorden
  20. Gini zegt

    juni 20, 2016 om 12:07 pm

    Hoi gebruik je havermout vlokken of havermout meel?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      juni 20, 2016 om 1:20 pm

      Hi Gini, ik gebruik de vlokken. Gr. Linda

      Beantwoorden
  21. Gini zegt

    juni 20, 2016 om 2:38 pm

    Top, ik ga ze direct vandaag maken. Bedankt voor je snelle reactie ?

    Beantwoorden
  22. Petra zegt

    juni 28, 2016 om 2:18 pm

    Lekker maar hoeveel koolhydraten zitten er in een koekje?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      juni 28, 2016 om 6:58 pm

      Hi Petra, geen idee want die tel ik niet. Gr. Linda

      Beantwoorden
  23. Anne-Marie zegt

    november 21, 2016 om 4:42 pm

    Hallo Linda,
    Klopt het dat deze koekjes niet hard en lekker knapperig worden?
    Gr. Anne-Marie

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      november 22, 2016 om 10:21 am

      Hi Anne-Marie, dat klopt. Zo staat het ook beschreven in het recept. Gr. Linda

      Beantwoorden
  24. Lisanne zegt

    januari 16, 2017 om 6:37 pm

    Tip: Het kan soms lastig zijn om de bananen met een vork te prakken. Dit gaan makkelijker wanneer je de stukjes banaan in een schaaltje 1 min opwarmt in de magnetron.
    Zo hoef je niet per sé te wachten tot de bananen goed rijp zijn, maar kun je de koekjes maken met versere bananen :)

    Beantwoorden
  25. Angelina zegt

    januari 18, 2017 om 4:00 pm

    Heerlijk heb ze net gemaakt daarvoor de eierkoeken

    Beantwoorden
  26. Alieke zegt

    januari 24, 2017 om 2:14 pm

    Ik heb ze nu ook in de oven staan, dit keer met pindakaas erdoor ipv noten. De vorige keer met alleen rozijnen erdoor en wat aan mijn zoontje gegeven, maar die vind rozijnen maar wat raar! Nou ja… dat mag met 10 maandjes oud :)

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      januari 26, 2017 om 8:01 pm

      Wauw, wat goed dat je hem dit soort zelfgemaakte snacks al laat eten. Leuk! Gr. Linda

      Beantwoorden
  27. Julie zegt

    februari 25, 2017 om 10:26 am

    Hey Linda!

    Bedankt voor dit recept. Ik probeerde het zonet even uit maar toen ik ze uit de oven haalde bleven ze aan mijn bakpapier plakken. Wat deed ik mis? Alvast bedankt voor je antwoord!

    Julie

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      februari 27, 2017 om 11:12 am

      HI Julie, geen idee. Ik heb dit nooit eerder gehad. Zeker omdat het bakpapier er juist voor zorgt dat je geen vet ofzo hoeft te gebruiken. Heb je de koekjes wel eerst helemaal laten afkoelen? Dat zou een reden kunnen zijn. Gr. Linda

      Beantwoorden
  28. hannah zegt

    maart 11, 2017 om 8:56 am

    Kan het ook met nog niet echt rijpe bananen?
    Ik wil het zo graag nu maken!! Maarja anders zou ik moeten wachten haha

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      maart 13, 2017 om 9:13 am

      Hi Hannah, oh ben je er al mee aan de slag gegaan? Hoe rijper de bananen hoe zoeter de koekjes. Ik vind het met rijpe bananen lekkerder.

      Beantwoorden
  29. Nouvelle zegt

    mei 25, 2017 om 5:54 am

    ik had wel meer noten gebruikt, 50 gram en 25 gram pure chocolade ( 74% cacao) in totaal met banaan en havermout is dat 1865 calorieën, gedeeld door 14 koekjes is 133 calorieën per koekje.

    Beantwoorden
  30. e.v. es zegt

    juni 8, 2017 om 12:36 pm

    vergeten het koekje een beetje plat te drukken, ziet er nu leuk uit, een soort pindarotsje met een chocolade kratertje, i.p.v. rozijnen cranberry,s. lekker makkelijk!ga hier wel verder mee expirimenteren!

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      juni 8, 2017 om 2:05 pm

      Hi hallo, nou dat klinkt goed. Houd je mij op de hoogte van je experimentjes? Gr. Linda

      Beantwoorden
  31. trudy zegt

    oktober 21, 2017 om 9:37 am

    rijpe bruine bananen die ik heb bewaar ik in de vriezer, als er dan onverwacht visite komt kan ik snel deze koekjes maken. mijn huis ruikt lekker en we hebben wat gezelligs op tafel. zou ook graag iets verzinnen om ze een x knapperig te krijgen. deze x staan ze in de oven met kokosrasp en chocolade door het basisrecept

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      oktober 23, 2017 om 10:17 am

      Hi Trudy, het klopt dat de havermout banaan koekjes niet knapperig worden. Misschien past dit recept beter bij je? https://www.lekkeretenmetlinda.nl/amandel-banaan-koekjes-met-kaneel/

      Succes. Gr. Linda

      Beantwoorden
  32. Mirjam zegt

    april 10, 2018 om 12:38 pm

    Ik heb ze net gemaakt, erg lekker, maar met geen mogelijkheid van het bakpapier af te krijgen… :-(
    Ze zijn wel erg lekker, met noten en rozijnen, maar zonder chocolade gedaan.
    Wat moet ik doen om ze er makkelijker af te krijgen?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      april 14, 2018 om 10:44 am

      Ik zou het bakpapier een klein beetje vochtig maken, dat helpt vaak ook nog wel. Laat je weten of het dan wel lukt? Gr. Linda

      Beantwoorden
  33. Wendy zegt

    april 15, 2018 om 1:41 pm

    Lekker hoor! Ik heb alleen banaan en havermout gebruikt. Smikkelen zonder schuldgevoel. :)
    Deze houden we erin!

    Beantwoorden
  34. Margriet zegt

    mei 22, 2018 om 1:25 pm

    Hallo,

    Ik wil deze koekjes gaan uitproberen. Alleen wat is de juiste temperatuur voor de oven?

    Groetjes Margriet

    Beantwoorden
  35. Bente zegt

    juni 25, 2018 om 5:04 pm

    Hei,
    Zou je eens iets met havermout willen maken zonder te bakken?

    Het is maar een idee hoor ?.

    Groetjes!

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      juni 28, 2018 om 10:29 am

      Hi Bente, wat voor soort recepten zoek je met havermout? Dan kan ik hier eens naar kijken.

      Ik hoor graag van je.

      Beantwoorden
  36. Meike zegt

    januari 16, 2019 om 12:51 pm

    Wat klinken deze lekker!!!! Domme vraag misschien maar…. Kan het met Brinta denk je?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      januari 21, 2019 om 3:40 pm

      Hi Meike, ik heb het nog nooit gedaan. Maar ik denk wel dat dit lukt. Laat je weten hoe het smaakte?

      Beantwoorden
  37. Selma zegt

    juni 7, 2019 om 9:35 pm

    Ik heb ze inmiddels zelf ook gemaakt, omdat ik iets makkelijks en simpels wilde maken en al deze ingrediënten had liggen. Ondanks alle positieve reacties, was hij bij mij toch niet zo geslaagd. Ik vond zelf het beslag en uiteindelijk de koekjes echt te zacht. Ook de smaak vond ik niet zo. Wel leuk om eens te proberen.

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      juni 17, 2019 om 2:47 pm

      De havermout banaan koekjes blijven inderdaad zacht, dat staat ook in het blog. Daarbij is het wel van belang dat de bananen goed rijp zijn. Maar goed, het kan natuurlijk gewoon ook niet je smaak zijn. Hopelijk is dat bij een volgend recept beter. Gr. Linda

      Beantwoorden
  38. Wilma zegt

    maart 28, 2020 om 7:43 pm

    Net de havermout koekjes uit de oven gehaald. Smaakt goed. Heb i.p.v. chocolade, puur hagelslag gebruikt. Gaat prima.

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      maart 30, 2020 om 2:40 pm

      Hi Wilma, dat klinkt helemaal goed. Geniet er lekker van.

      Beantwoorden
  39. Didi zegt

    april 2, 2020 om 9:28 am

    Moeten de rozijnen van tevoren geweld worden in water, of is dat niet nodig?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      april 6, 2020 om 11:25 am

      Hi Didi, je kan ze van te voren zeker even wellen. Lekker juist.

      Ik ben benieuwd hoe ze je smaken.

      Beantwoorden
  40. Elke zegt

    april 23, 2020 om 1:33 pm

    Als tip: ik heb er nog een lepeltje pindakaas door gedaan: keilekker!

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      april 23, 2020 om 2:05 pm

      Hi Elke, dat klinkt zalig! Gr. Linda

      Beantwoorden
  41. pauwel perbal zegt

    mei 7, 2020 om 8:25 pm

    Hoi Linda,

    Wegens intoleranties experimenteren we steeds vaker. Ik maak ook regelmatig pitjes heerlijk met plakje kaas er tussen.

    Nu met 4 ingrediënten de koekjes gemaakt; banaan havermout en kokos en cacao er over heen. Heerlijk dat zelf gebakken baksel

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      mei 11, 2020 om 1:37 pm

      Hi Pauwel, lekker hoor om nog kokos en cacao door de koekjes te doen. Even een vraagje, wat zijn pitjes? Gr. Linda

      Beantwoorden
  42. Dirk zegt

    mei 19, 2020 om 5:26 pm

    Beetje honing toevoegen en mee onder mengen !!! Heerlijk !!!

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      mei 25, 2020 om 1:18 pm

      Hmm altijd lekker.

      Beantwoorden
  43. Evy zegt

    juli 8, 2020 om 3:04 pm

    Ik zou graag deze koekjes maken met chocolade maar heb nu enkel de mignonette noir 70% liggen.
    Kan ik dit hiermee ook maken of niet? Anders doe ik er een paar met rozijntjes en een paar gewone…
    Alvast bedankt.

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      juli 13, 2020 om 2:21 pm

      Hi Evy, ik zou de koekjes niet met gevulde chocolade maken. Je kunt eventueel ook cacao toevoegen.

      Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Zoeken

Volg lekker eten met Linda

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Twitter
Lekker eten met Linda – ava Welkom! Ik inspireer je graag met makkelijke en lekkere recepten. Met alledaagse ingrediënten draai je een heerlijke maaltijd in elkaar. Daarvoor hoef je geen uren in de keuken te staan. Op zaterdag staat er een weekmenu klaar. Kijk lekker rond en laat je inspireren. Ik wens je veel kookplezier. Liefs, Linda

Pizza van de bbq

pizza van de bbq

Weekmenu’s makkelijke recepten 257

Lekker eten met Linda - weekmenu

Asperge recepten

Lekker eten met Linda - asperges

Barbecue recepten

Barbecue-recepten

Recepten index

Lekker eten met Linda - receptenindex

Meest gelezen

  • Weekmenu wat eten we vandaag 257 Weekmenu makkelijke recepten 257
  • Spaghetti bolognese van Jamie Oliver Spaghetti bolognese van Jamie Oliver
  • Limoncello pasta met zalm Limoncello pasta met zalm
  • Groentepakketjes met feta van de bbq Groentepakketjes van de barbecue
  • Zelf burritos maken met kip Zelf burritos maken zonder pakje en zakje

Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk het profiel van Lekker eten met Linda op Pinterest.

Aanbevolen door Linda

  • Drie verschillende soorten thee tegen verkoudheid van een gember citroen thee, tijm honing thee en een bijzondere kurkuma kaneel thee. 3x thee tegen verkoudheid
  • 9 x amuse in een glaasje. Ideaal om een dinertje mee te beginnen. Alle amuse recepten zijn makkelijk vooraf te bereiden. 9 x Amuse in een glaasje
  • Kip in een braadzak Kip in een braadzak
  • vietnamese loempia's zelf maken Vietnamese loempia’s zelf maken
  • Een hartige taart met kip en Boursin, champignons, spekjes, pesto en cashewnoten. Deze quiche lust iedereen en ideaal voor een etentje. Hartige taart met kip en Boursin

Copyright © 2022 · Lekkeretenmetlinda.nl