Weekmenu makkelijke recepten 210

Hetweekmenu volop inspiratie voor het avondeten staat weer klaar. De eetplanning is lekker gevarieerd van een Italiaanse vega pasta, een rijst maaltijd met Aziatische twist tot een zalm recept. Voor de aardappel liefhebbers is een stamppotje met lente groente in de lijst gezet. Vrijdag is het feest met een plaatpizza met 4 soorten toppings.

De zomer lijkt eindelijk in aantocht. Maak een keuze uit jouw favoriete recepten die snel op tafel staan. Of steek de barbecue aan, de site staat vol met barbecue recepten. Geniet vervolgens van een maaltijd op het balkon of in de tuin.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu makkelijke recepten: 210

Maandag: spaghetti alla Norma

Een lekkere begin van de week met een pasta met tomaten, gebakken aubergine en mozzarella. Hmm.

Spaghetti alla norma. Een vegetarische pasta saus met aubergines en mozzarella

Dinsdag: 10 x zalm recepten

Zodra er vis bij ons op tafel staat, is dit 9 van de 10 keer zalm. Niet zo gek eigenlijk want dit roze visje is smaakvol en goed te combineren met groente, pasta of in een Oosters wokgerecht. Zalm is zo veelzijdig. Kijk welk recept bij je past.

10 x zalm recepten

Woensdag: kip met zoete aardappel en broccoli

Een recept met kip met zoete aardappel en broccoli is niet nieuw. De twist zit in de snelle cashewnotensaus met rode curry pasta. Echt, de cashewnotensaus maakt de kip met zoete aardappel en broccoli helemaal af.

Kip met zoete aardappel en cashewnotensaus

Donderdag: rucola stamppot met gerookte kip

Stamppot in de lente? Natuurlijk kan dit. Kies voor lichte groenten zoals rucola en vervang de worst door gerookte kip.

rucola stamppot met gerookte kip

Vrijdag: plaatpizza

Vrijdag en dan is het tijd voor een makkelijke hap in het weekmenu. Een pizza is altijd goed. Koop een rol vers deeg, zet de tafel vol met bakjes ingrediënten en laat iedereen zijn eigen pizza maken.

Plaatpizza met vier toppings

Zaterdag: honing mosterd dressing

Het salade seizoen komt eraan, al eet ik het hele jaar door salades bij de lunch. Maar goed, een lijstje met fijne zelfgemaakte dressings is niet weg toch? Ik trap af met deze honing mosterd dressing. De komende weken kun je nieuwe smaken verwachten.

Honing mosterd dressing voor in een salade.

Zondag: zelf bagels maken

In de basis heb je slechts 5 ingrediënten nodig voor deze bagels. Daarbij heb je voor deze broodjes geen gist nodig, hoeft het deeg niet te rijzen en hoeft je de bagels niet te garen in gekookt water. Echt een ideaal recept voor bagels kan ik je vertellen!

Zelf bagels maken

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten, inspiratie voor het avondeten deze week

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.