Aankondiging Feel Good Boost + weekmenu

Oh wat heb ik genoten van de zomer. De rust en zon heeft mij goed gedaan. Nu probeer ik terug in het ritme te komen en dat valt niet mee. Vorig jaar deed ik omstreeks deze tijd de #30voeljefit challenge. Om eerlijk te zijn ben ik al die challenges beu, maar een gezonde boost kan ik wel gebruiken. Lijkt het je ook fijn om de draad weer op te pakken? Doe dan mee met de Feel Good Boost.

#FeelGoodBoost

Door het prachtige weer van de afgelopen weken, heb ik extra moeite om terug in het gareel te komen. Ik waan mij nog steeds in Italië waar elke dag een wijntje eerder regel dan uitzondering was. Nu ben ik op zoek naar structuur en wat is het niet fijner om een aantal medestanders te hebben. Vorig jaar vonden jullie het ook leuk om jezelf een boost te geven. Mijn lieve foodie collega’s Reny, Suzanne en Annemieke hebben precies datzelfde gevoel.

Feel Good Boost team

Na een gezellig dagje strand met elkaar hebben we besloten om wederom een gezamenlijk project op touw te zetten. Het speerpunt is geen challenge maar jezelf goed voelen. Zonder ingewikkelde zaken of strenge regels. Wij willen jullie graag inspireren om de happy healthy lifestyle weer op te pakken. In de eerste plaats voor onszelf. Wij kunnen wel weer wat motivatie gebruiken en jullie misschien ook. Je wilt je weer goed in je lijf voelen. Een Feel Good Boost kan ik wel gebruiken.

Wat kun je verwachten?

Maandag 5 september start de #feelgoodboost tot en met 25 september. Wat kun je verwachten? Je krijgt 3 weken lang heel veel recept inspiratie. Elke week lichten wij 1 thema toe en daar krijg je passende recepten bij. Nieuw dit jaar is een weekmenu. Bij de vorige edities vroegen jullie hier herhaaldelijk om. Elke zondag staat op mijn blog het weekmenu gereed. Kijk wat bij je past en probeer eens een nieuw recept uit. Maak een planning en haal hiervoor de boodschappen in huis. De recepten zijn verzameld van onze vier blogs.

Weekmenu

Yes, op veler verzoek maken wij dit jaar gebruik van een weekmenu. Let wel, dit weekmenu is puur ter inspiratie. Gezonder en vooral lekker eten valt of staat met een goede voorbereiding. Wat je niet in huis hebt, kan je ook niet eten natuurlijk. Maak eventueel een rondje op onze blogs en stel de boodschappenlijst op.

De recepten zijn allemaal gemaakt met pure, lekkere en verse ingredïenten en natuurlijk zonder pakje en zakje. Het is misschien even wennen om van te voren te bepalen wat je zult eten. Het werken met een weekmenu geeft je een hoop voordelen. Reny schreef nog een fijn artikel over tips voor het plannen van een weekmenu.

Klik op de titel om bij het betreffende recept te komen.

Feel Good Boost weekmenu 1

Maandag: Vegetarische pasta met doperwtenspread

Op Meatless Monday starten wij de Feel Good Boost met een vegetarisch gerecht.

Feel Good Boost weekmenu 1

 

Dinsdag: Bruine bonen schotel met rijst

Een voedzaam maaltje dat je makkelijk maakt en snel op tafel zit.

bruine bonen schotel

Woensdag: Chili maïs met courgette

De chili schotel is favoriet bij kids. Of zou dit door de tortilla chips komen?

Feel Good Boost weekmenu 1

Donderdag: Courgette spaghetti met avocado en zalm

Heb je al eens een pasta van courgette gemaakt? Met deze ingrediënten kan het niet mis gaan. Lekker!

Feel Good Boost weekmenu 1

Vrijdag: Vegetarisch shoarma op basis van tempeh

De werkweek sluiten wij af met een feel good gerecht: een vegetarische shoarma.

Feel Good Boost weekmenu 1

Zaterdag: 10 x gezonde pannenkoeken recepten

Pannenkoeken hebben een ongezond imago. Deze 10 recepten laten zien dat je met een paar kleine aanpassingen de pannenkoeken makkelijk gezond kunt maken.

Bananen pannenkoeken

Zondag: quiche lorraine met prei maken

Hmm, een quiche is altijd goed. In dit recept maken wij alles zelf van de bodem en een vulling met veel groente. Yum!

Feel Good Boost weekmenu 1

Maak je 1 van deze gerechten? Dan vinden wij het tof als je deze deelt op sociale media met #feelgoodboost!

Hoe doe je mee?

Dat is eigenlijk heel makkelijk. De boost is geheel gratis en je hoeft je ook niet in te schrijven. Volg de vier verschillende blogs: Mind Your Feed, Puur Suzanne. en Eet het beter voor alle recepten, tips en adviezen. Word ook lid van de (besloten) Facebook groep voor nog meer inspiratie en daar kun je ook vragen stellen!

Enne, vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Instagram en Twitter. Morgen, maandag 5 september gaan wij al van start. Doe je mee?

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.