10 x lekkerste maaltijdsoep recepten

Zodra het buiten koud is en regent, ben ik dol op maaltijdsoepen. Het liefst een goed gevulde soep waarbij de lepel rechtop in de kom staat. De bereiding is simpel. Het is vaak niet meer dan groente snijden, koken in bouillon en voor de vulling rijst, zoete aardappel, bonen of pasta toevoegen. Soep is hartstikke gezond. Het zit boordevol groente, het is snel klaar en je kunt soep makkelijk invriezen. Zet gerust eens vaker zelfgemaakte soep op tafel. Voor jullie heb ik de 10 lekkerste maaltijdsoep recepten op een rijtje gezet.

In het lijstje met de soep recepten staan klassiekers zoals een kippensoep en erwtensoep. Vervolgens kies ik graag voor Oosterse smaken om mijn lijf heerlijk aan te verwarmen. Van een kokos kikkererwtensoep met rijst, linzen zoete aardappelsoep tot een pittige tomaten paprika soep.

10 x lekkerste maaltijdsoep recepten

(klik op de titel om bij het recept te komen)

1. Kippensoep

zelf kippensoep maken

2. Erwtensoep

erwtensoep maken

3. Maaltijdsoep met kikkererwten

Maaltijdsoep met kikkererwten

4. Linzen pompoen soep

linzen pompoen soep

5. Indiase kippensoep met kikkererwten

Indiase kippensoep met kikkererwten.

6. Tomaten paprika soep

wortel tomatensoep

7. Zoete aardappelsoep met feta

Zoete aardappelsoep met feta

8. Kokos kikkererwtensoep met rijst

Kokos kikkererwtensoep met rijst

9. Linzen zoete aardappelsoep

Linzen zoete aardappelsoep

10. Linzen bloemkool soep

linzen bloemkool soep

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.