Weekmenu makkelijke recepten 309

Zaterdag dus het is weer weekmenu tijd! Elke week een nieuwe eetplanning zorgt voor rust je hoofd. Zeker nu de scholen en het sporten is begonnen is het lekker om terug te vallen op vertrouwde routines zoals het maken van een weekmenu.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Het weer is komende week nog wat wisselvallig. Gelukkig kun je alle gerechten ook in een pan bereiden als de bbq geen optie is. Op het menu staan heerlijke vegetarische spiesjes. De vis van de week is zalm, dat gecombineerd wordt met pasta en avocado. Zalig! Halverwege de week maak je een keuze uit 10 heerlijke Griekse recepten. Donderdag is het tijd voor een salade met geitenkaas in bladerdeeg. Hopelijk is het vrijdag lekker weer voor een Thais kipspiesjes van de bbq.

Het weekend maak je een lekkere snack met chocolade. Wie lust dit nu niet? Voor bij de borrel heb ik een lekkere lichte cocktail voor je klaargezet.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 309

Maandag: Vegetarische spiesjes met tzatziki

Vaste prik is een vegetarisch recept op maandag. Dit keer een spiesje (van de bbq of uit de pan) met tzatziki. Serveer er nog een salade bij en je bent klaar voor de eerste werkdag.

Vegetarische spiesjes met tzatziki

Dinsdag: Zalm met pasta en avocado

In dit vis recept wordt een avocado tomaten salsa gecombineerd met zalm en spaghetti. Yum!

Zalm met pasta en avocado

Woensdag: 10x Griekse recepten

Waan je nog even op je vakantie adres met één van deze Griekse recepten. Mijn favoriet is de kip gyros wraps. Echt heerlijk!

10x Griekse recepten

Donderdag: Salade met geitenkaas in bladerdeeg

Dit noemen wij de goddelijk geitenkaas salade binnen de vriendengroep. Wie lust er nu geen warme geitenkaas in bladerdeeg? Echt dit is zo ontzettend lekker!

Salade met geitenkaas in bladerdeeg

Vrijdag: Kip spiesjes met mango dip

Het is weer makkelijke vrijdag met kipspiesjes met een mango dip. Grill ze op de bbq of in de pan. Lekker met een stuk brood of salade.

Kip spiesjes met mango dip

Zaterdag: Bananen snickers

Deze snack maak je met slechts 4 ingrediënten en is gevaarlijk lekker! Echt een tip voor het weekend voor bij een kop thee of als tussendoortje.

Bananen snickers

Zondag: Mimosa (prosecco met jus d’orange)

Proost! Deze cocktail maak je met prosecco en jus d’orange. Het is een lekker zomer drankje die niet zo zwaar valt.

Mimosa (prosecco met jus d’orange)

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.