Weekmenu makkelijke recepten 339

Zaterdag, het is tijd voor een nieuw weekmenu. Ook deze week maak ik jullie weer blij met makkelijke recepten die snel op tafel staan. Kun je nog inspiratie gebruiken voor van de week? Kijk dan zeker even mee.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaagweekmenu

Het vegetarisch gerecht van de week is risotto uit de oven. Op dinsdag wacht een ovenschotel met kabeljauw op je. Woensdag kun je een stamppot maken met rucola en gerookte kip. En donderdag? Dan is het tijd voor chili con carne. Je hebt dan ook direct een portie voor in de vriezer. Op vrijdag luiden we het weekend in met zelf burrito’s maken.

Het weekend is het feest met ontbijtrecepten uit de blender en pindakaas havermout repen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 339

Maandag: Champignon risotto uit de oven

Bij een klassieke risotto roer je enige tijd in de pan. Deze risotto gaart in de oven. Handig en makkelijk.

Champignon risotto uit de oven

Dinsdag: Ovenschotel met kabeljauw

Dit is een makkelijk vis recept voor doordeweeks. Eerst gaar je de groenten en aardappel. Na 15 minuten leg je de vis erop.

Ovenschotel met kabeljauw

Woensdag: Rucola stamppot met gerookte kip

Een stamppotje lust iedereen. Dit is een lente achtige variant met rucola en gerookte kip.

Rucola stamppot met gerookte kip

Donderdag: Chili con carne van Jamie Oliver

Dit recept voor chili con carne is van Jamie Oliver. Sla het kaneelstokje tijdens het garen niet over. Dit zorgt voor een bijzondere smaak aan de chili.

Chili con carne van Jamie Oliver

Vrijdag: Zelf burritos maken zonder pakje en zakje

Vrijdag is het wrap dag. Ik vind dit altijd zo feestelijk eten. De kruidenmix voor het vlees en de saus maak je helemaal zelf. Zalig.

Zelf burritos maken zonder pakje en zakje

Zaterdag: Makkelijke ontbijtrecepten met de blender

Gebruik jij de blender alleen voor smoothies? Je kunt er zoveel meer mee, dat bewijst dit blog met ontbijtrecepten maar weer.

Makkelijke ontbijtrecepten met de blender

Zondag: Pindakaas havermout repen

Een tussendoortje maken met 3 ingrediënten. Klinkt dat ook als muziek in je oren?

Pindakaas havermout repen

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.