Weekmenu makkelijke recepten 327

Yes, nieuwe week dus een nieuw weekmenu. Ook deze week maak ik jullie weer blij met makkelijke recepten die snel op tafel zijn. Pak de agenda, pen en papier erbij en bepaal wat je eet deze week.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag – weekmenu

Het vegetarisch gerecht van de week? Dat is een stamppot met bieten. Op dinsdag wacht een malse kip uit de oven op je. Lekker met gebakken aardappels en groente naar keuze. Woensdag staat er een gezinsfavoriet klaar: spaghetti met balletjes. En donderdag? Dan is het tijd voor kip kerrie. Op vrijdag luiden het we het weekend in met een snelle pulled chicken met pita broodjes.

Het weekend is het feest met snicker balletjes en een hartige tompouce met zalm. Dat laatste is heerlijk voor bij een diner, high tea of als weekend recept.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 327

Maandag: Bieten stamppot met geitenkaas en walnoot

Een stamppot op zijn tijd is heerlijk. Dit is een stamp met voorgekookte bietjes, geitenkaas en walnoot. Een stamppot met een heerlijke twist.

Bieten stamppot met geitenkaas en walnoot

Dinsdag: Kip met kruidenboter en groente in een braadzak

Vind je een hele kip garen lastig? Probeer dan eens de braadzak methode. Zo heb je gegarandeerd malse kip. Lekker met kruidenboter en groenten.

Kip met kruidenboter en groente in een braadzak

Woensdag: Spaghetti met balletjes in tomatensaus

Wie lust er geen spaghetti met balletjes? De balletjes maak je simpel en snel met braadworst. Dit vlees is al gekruid en kun je direct gebruiken om balletjes van te draaien.

Spaghetti met balletjes in tomatensaus

Donderdag: Kip kerrie met kokosmelk

Een tijdje geleden had ik een ernstige kip kerrie verslaving. Mijn kids werden er gek van. Dit is zo’n heerlijk recept dat je zonder pakjes en zakjes zelf maakt.

Kip kerrie met kokosmelk

Vrijdag: Pita pulled chicken

Bij de vrijdag hoort pita. Mijn huisgenoten gaan vaak voor shoarma. Ik kies liever iets anders zoals deze pulled chicken. Dit is een makkelijke en snelle methode door de kip 15 minuten te koken in bouillon. Heerlijk!

Pita pulled chicken

Zaterdag: Snicker balletjes

Ok, 1 waarschuwing vooraf. Deze balletjes zijn gruwelijk lekker. Heerlijk voor bij een kop thee.

Snicker balletjes

Zondag: Hartige tompouce met zalm

Hoe lekker ziet dit eruit? Ik word zelf helemaal blij van dit recept. De zelfgemaakte kruidenboter, knapperig bladerdeeg en fantastische zalm. Echt een perfect voorafje voor bij een diner of voor het weekend.

Hartige tompouce met zalm

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.