Weekmenu makkelijke recepten 333

Yes, nieuwe week dus een nieuw weekmenu. Ook deze week maak ik jullie weer blij met makkelijke recepten die snel op tafel zijn. Pak de agenda, pen en papier erbij en bepaal wat je eet deze week.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaagweekmenu

Het vegetarisch gerecht van de week? Dat is een vegetarische wokschotel met bloemkoolrijst. Op dinsdag heb ik een hutspot met een twist voor je. Woensdag staat er foe yong hai klaar. En donderdag? Dan is het tijd voor een gehaktschotel met sperziebonen. Op vrijdag luiden we het weekend in met een poke bowl met tonijn.

Het weekend staat in het teken van een fruitdip en een recept voor de paasbrunch.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 333

Maandag: Vegetarische wokschotel met bloemkoolrijst

We starten de week lekker vegetarisch met veel groenten. Ideaal voor als je een weekend zonder groenvoer hebt gehad:)

Vegetarische wokschotel met bloemkoolrijst

Dinsdag: Hutspot met ketjap en gehakt

Een hutspot met een twist. De uien bak je in ketjap en ook aan het gehakt voeg je ketjap toe. Heerlijk.

Hutspot met ketjap en gehakt

Woensdag: Foe yong Hai met kip

Wat bestel jij altijd bij de Chinees? Dit is een makkelijke foe yong hai met groenten, kip en rijst. Het nieuwe lievelingseten van mijn mannen.

Foe yong Hai met kip

Donderdag: Gehaktschotel met sperziebonen en satesaus

Van deze gehaktschotel wordt iedereen blij. Wie wil er nu niet dippen met kroepoek in de satesaus?

Gehaktschotel met sperziebonen en satesaus

Vrijdag: Poké bowl met tonijn

De marinade van deze poké bowl is echt te gek. Voor dit kommetje geluk hoef je nauwelijks te koken en toch eet je gezond. Een win-win op de vrjidagavond.

Poké bowl met tonijn

Zaterdag: Pindakaas dip met fruit

Maak fruit eten voor jezelf of je gezin nog aantrekkelijker met een lekkere dip. Dit keer met pindakaas, honing en yoghurt. Een combinatie die niet zo gangbaar is, maar heel lekker is.

Pindakaas dip met fruit

Zondag: Bladerdeegtaartjes met tomaat

Ben je al bezig met receptjes voor Pasen? Zet deze bladerdeegtaartjes op de planning. Ze zien er prachtig uit en smaken ook nog eens fantastisch.

Bladerdeegtaartjes met tomaat

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.