Bezorg een ander een zorgeloze kerst met de gourmetbox de luxe (+winactie)

Waar staat kerst voor jou voor? Voor mij draait kerst om de gezelligheid, samen zijn met familie, de open haard aan en lekker eten. Eten is niet alleen voor het voeden van mijn lijf, maar ook een belangrijke sociale gebeurtenis om met elkaar aan tafel te zitten en fijne gesprekken te voeren. Eten verbindt! Kerst is voor mij ook een moment van bezinning, even helemaal niks en terugkijken op het afgelopen jaar.

Ik voel mij een bevoorrecht mens. Ik heb een FANTASTISCHE vent, 2 heerlijke kinderen, ben in goede gezondheid en druk bezig om mijn droom te realiseren. Wat wil een mens nog meer? Ik realiseer mij dat dit niet bij iedereen het geval is. Tegenspoed, minder goede gezondheid en wat al niet meer zie ik genoeg om mij heen.

Dan moet ik toch direct denken aan de kerstgedachte. Rond kerst willen mensen vaak iets goeds doen voor een ander. Of het nu een kaartje is, een kerstpakket of een andere kleinigheid waardoor je laat zien dat je aan de ander denkt of geeft. Juist ook bij het kerstthema van Reny en mij Happy Healthy Christmas draait niet alleen om eten, maar juist ook om een gelukkige kerst voor jezelf en een ander.

Om die reden ben ik zooo onwijs blij met deze toffe winactie. Tijdens kerst zit het overgrote deel van de Nederlanders aan de gourmetschotel. Wat is niet leuker als jullie een ANDER een zorgeloze kerst met de gourmetbox de luxe van de Streekbox mag bezorgen? Gewoon in het kader van de kerstgedachte? Iemand die het verdient om wat voor reden dan ook, om een Happy Christmas te hebben?

Voor diegene die de Streekbox niet kennen, eerst even een korte uitleg. De box heb ik al een paar keer mogen ontvangen. Een uitgebreide review vind je hier. De naam zegt het eigenlijk al. De Streekbox zit vol met producten uit het seizoen, 100% Hollands, alles is vers en ook nog duurzaam. Voor de kerstdagen is de speciale gourmetbox – luxe (wild) ontwikkeld. In totaal ruim 1 kilo makkelijk verpakt, eerlijk, duurzaam, gezond, lekker en puur gourmet-vlees. Ruim voldoende voor 4 personen en bevat ook wild.

Gourmetbox Wat kan je verwachten van de Gourmetbox: in het pakket zit o.a. kalkoenfilet, hertenbiefstuk, kalfsbiefstuk en gemarineerde ossenhaas reepjes. Ja, een goed gevulde box met lekkers ter waarde van € 34,95!

Winactie
Wie wil jij een zorgeloze kerst bezorgen met 1 gourmetbox?

  • Laat onder aan deze post weten WIE de box verdient, met een geldig e-mailadres.
  • Ik vind het leuk als je vriend wordt/bent van mijn Facebook pagina.
  • Sharing the happiness; deel deze actie op social media om zo de Happy Healthy Christmas gedachte te verspreiden. Dat zou ik heel tof vinden!
  • De actie loopt tot en metzondag 14 december 20:00 uur, later op de avond maak ik de winnaar bekend!
  • Zorg dat je direct reageert op mijn e-mail, want Streekbox heeft maandag 15 december alle gegevens van de gourmetbox ontvanger nodig. Woensdag 17 december volgt de exacte leverdatum en tijd. Dit is donderdag 18 of vrijdag 19 december tussen 16:30 – 21:30 uur. Is de ontvanger niet thuis, neem dan contact op met de Streekbox en er worden afspraken gemaakt voor levering bij de buren of een adres in een straal van 500 meter. De inhoud is kakelvers en kan ook ingevroren worden.
  • Geen Gourmet box gewonnen? Geen probleem! De box is te bestellen tot en met 16 december en is zelfs in de aanbieding!

De winnaar krijgt per e-mail bericht, dus zorg dat je een juist adres achterlaat bij je reactie. Heb je een Hotmail adres, dan kan mijn e-mailtje in je spambox terecht komen. Check je spam-folder of gebruik een ander e-mailadres.

Nou lieve mensen, ik ben heel benieuwd wie er volgens jullie een Happy Healthy Christmas verdient. Laat je reactie hieronder achter.

De lekkerste kerstrecepten van Linda vind je hier.

Bron header: www.Flickr.com by Nicole Franzen

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.