Delicious magazine nummer 100: collector’s item

Ik heb een droom en zal ik die nu wel of niet met jullie delen? Ach, ik doe het gewoon. Ooit, ooit hoop ik mee te werken aan een productie van Delicious. magazine. Zo dat is eruit! Ik ben gek op dit blad en haal er zoveel inspiratie uit en de foto’s zijn om van te watertanden. Ik ben al eens op bezoek geweest op de redactie in verband met het 5 jarige jubileum samen met foodie vriendin Anja van Tarte taart An. Zij maakte deze prachtige collage van de lunch die wij hadden met de complete redactie. Er werken zulke leuke mensen en Makkie Mulder (hoofdredacteur) is zo sympathiek.

 

LunchDelicious

 

Maar goed, even terug naar de nieuwe Delicious. Het is niet zomaar één uitgave. Het is een heus feestnummer, want dit is de 100 ste editie. Alle bladenmakers hebben zich enorm uitgesloofd om er een geweldig collector’s item van te maken. Ik heb dit nummer nu voor mij liggen en weet eigenlijk niet waar ik begin met koken. Kies ik voor de snelle zomerkeuken met de kruidige aubergine met couscous en yoghurt? Of de chinese zeebaars uit de oven met boksoi? Of stap ik uit mijn comfort zone en ga ik mij te buiten aan de witte chocolade cheesecake met bramen? En dan de 100 feesthapjes, die zien er allemaal onweerstaanbaar lekker uit.

Voor mij staat Delicious. voor gezond eten, weten waar je eten vandaan komt. Minder vlees eten, meer op zoek naar alternatieven en groente, veel groente. En ik houd van de 80/20 regel. Dit betekent probeer zo goed mogelijk te eten, maar geniet ook van het leven met bijvoorbeeld een lekker stuk taart op zijn tijd. Wel zelfgemaakt zodat je weet wat je eet. Mijn favoriete rubrieken zijn familietijd van Janneke Philippi. Ze maakt altijd makkelijke en lekkere recepten die snel op tafel staan. En het zal geen verrassing zijn dat ik ook enorme fan ben van de FeelGoodFood serie van Claire van den Heuvel van Bluebelle.

Voor mij is eten ook een belangrijke sociale gebeurtenis. Of ik nu met het gezin aan tafel zin of met vrienden of familie. Ik kan echt genieten van een maaltijd gekookt met liefde. Om Delicious te quoten: “Met lekker eten vieren wij het leven”. Speciaal voor jullie mag ik 3 exemplaren weggeven en ook heb ik een speciale actie via.

Win 1 van de 3 Delicious magazines nummer 1oo!
Natuurlijk wil jij ook kans maken op het collector’s item, deze nieuwe Delicious nummer 100. Zorg dat je Facebook vriend bent van Lekker eten met Linda. Laat onderaan dit bericht weten voor wie jij graag wilt koken uit de Delicious. Vermeld hierbij je volledige naam en juist e-mail adres.Vrijdag 18 juli rond 17:00 uur maak ik de winnaars bekend.

Update! De winnaars zijn bekend. Lieve Miranda H., Anita H., en Fiona jullie hebben inmiddels een e-mail van mij ontvangen.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.