5 x Valentijnsrecepten

Love is in the air…. Over iets meer dan een week is het Valentijn. Wat is het niet leuker om juist op een doordeweekse dag je lief te verrassen met iets lekkers. Het eerste wat in mij opkomt is een ontbijtje op bed en vervolgens denk ik aan chocolade. Dus het laat zich wel raden wat je kunt verwachten bij de allerlekkerste Valentijnsrecepten.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het weekend is bij uitstek het moment om even op zoek te gaan naar fijne recepten voor de dag des liefde. Haha, wat klinkt dit zwaar hè. Persoonlijk ben ik niet van de cadeaus op deze dag. Je maakt mij blij met lekker eten. Hoe fijn is het niet als een ander een lekkere maaltijd met liefde voor je maakt? Echt, dat zegt meer dan een gekocht cadeau.

Enne, kun je nog meer inspiratie gebruiken? Kijk dan even mee op mijn bord op Pinterest. Volg jij maar daar eigenlijk al?
Volg het bord Linda loves Valentine van Lekker eten met Linda op Pinterest.

5 x Valentijnsrecepten

Klik op de titel om bij het recept te komen

1. Yoghurt pannenkoeken met gemarineerde aardbeien

Pannenkoeken bij het ontbijt is echt TE GEK! Wie wil nou niet zo ontbijten? Dit zijn heerlijke romige yoghurt pannenkoeken met aardbeien. De eerste zomer koninkje zijn alweer gespot in de winkel. In de vriezer vind je een betaalbaar alternatief.

yoghurt pannenkoeken

2. Ontbijttaart met aardbeien

Tja ontbijt je liever met taart of pannenkoeken? De keuze is nog best lastig vind je niet? Ook hier geldt dat je aardbeien uit de vriezer kunt gebruiken. Een topping met blauwe bessen zal trouwens ook niet misstaan. Enne de vorm koop je bij de Xenos of Action.

ontbijttaart met aardbeien

3. Compleet Valentijnsontbijt met brood, eitje en sapje

Een heerlijk compleet ontbijt met brood, eitjes en een sapje. Voor dit Valentijnsontbijt hoef je niet ingewikkeld te doen en het is lekker feestelijk.

Valentijn ontbijt

4. Raw chocolade taartje

Met chocolade “verleid” je elke geliefde. Bij de Xenos koop je kleine hart vormen, daarmee maak je dit chocolade dessert nog bijzonderder. Enne van mij mag je er ook mee ontbijten hoor. De ingrediënten zijn allemaal verantwoord.

raw chocolade taartje

5. Oreo chocolade hartjes

Zijn ze niet schattig de Oreo chocolade hartjes? Nooit gedacht dat ik ook nog iets met deze koekjes online zou zetten. Zeker als je deze chocolade hartjes zelf maakt.

oreo chocolade hartjes
 

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.