Valentijn Love Chock Loveletter

Valentijn, hoe denk jij erover? Commercieel geleuter of hecht je er wel waarde van? Doe eens gek dit jaar: Laat je hart spreken met de Love Chock Love Letter. Een chocoladereep & liefdesbrief in 1. Ik ben gek op lieve & mooie inspirerende teksten. Bij ontvangst van de foodpost van Love Chock, werd ik dan ook helemaal blij.

Hoe vaak zeg jij nog iets liefs tegen iemand waar je van houdt? Niet alleen je geliefde, maar denk ook eens aan je moeder, je beste vriend(in), je goede buurvrouw of die fijne collega. Love Chock maakt het je makkelijk door een Love Letter in de verpakking te stoppen. Een briefje met lieve en grappige teksten die je kan aankruisen. Omdat hij/zij de chili in je soep is bijvoorbeeld, haha.

Enne, niet alleen de Love Letter maakt je blij. Ook de reep zelf. Bij de Love Chock zijn alle voedzame stoffen uit cacao behouden. De temperatuur blijft laag tijdens het productieproces waardoor de cacaobonen niet verbranden. In cacao zit onder andere triptofaan (stressverlagend en zorgt voor een vrolijk gevoel) en fenyletylamine, dat een opgewonden en aantrekkelijk gevoel geeft. Kortom, een klein gebaar waar iedereen blij van wordt.

De Valentijn Love Chock Loveletter repen zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. Voor de verkooppunten check de website van LoveChock. Ook na 14 februari nog leuk om te geven of te krijgen!

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.