• Skip to secondary menu
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Lekker eten met Linda

Lekkere en makkelijke recepten

  • HOME
  • RECEPTEN
    • Weekmenu
    • Barbecue recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Snack
      • HAPJES
      • Sinterklaas recepten
    • Drankjes en smoothies
    • Diner
    • Vegetarisch
    • Dessert
  • WEEKMENU OP MAAT
  • DETOX
    • Detox algemeen
    • Detox recepten
    • Detox eetdagboek
  • E-BOOKS
    • E-BOOK BARBECUE RECEPTEN
    • KOKEN OP DE CAMPING
  • INSPIRATIE
    • Algemene tips
    • Op bezoek bij
    • Review
    • Sport
      • Bikini body guide
      • FOOD EN MOVING EXPERIENCE
  • CONTACT
    • Over mij
    • Persoonlijk
    • Adverteren
    • Privacyverklaring
  • ZOEKEN

Zoete puntpaprika met geitenkaas

Zoete puntpaprika met geitenkaas als hapje bij een borrel

juli 15, 2015 door Linda 1 Reactie

Ik ben een enorme kaasliefhebber. Het maakt niet uit wat jij mij voorschotelt. Van cottagecheese tot hele oude kaas, blauwader of een lekkere mozzarella. Ik lust alles. Op dit moment zit ik in mijn geitenkaas fase. Deze kaas heeft een typische smaak waar je van moet houden. Klik niet weg, als je niet van deze smaak houdt. Je kunt ook feta gebruiken voor de zoete puntpaprika met geitenkaas.

Groente vullen is ideaal en het ziet er altijd zo feestelijk uit op je bord. Zo heb ik al gevulde courgette met couscous, gevulde paprika met rijst en ook een gepofte zoete aardappel op de site. De zoete puntpaprika leent zich uitstekend om te roosteren in de oven. Dit versterkt de zoete smaak en combineert goed bij het zilte van de geitenkaas.

Heb je nog verse kruiden zoals tijm in huis? Strooi dit er gerust over heen. Zo heb je een smakelijk hapje voor bij de borrel of als start van een diner. Enne, een gevulde zoete puntpaprika leent zich ook uitstekend voor op de barbecue.

Zoete puntpaprika met geitenkaas voor op de barbecue

Zoete puntpaprika met geitenkaas

Recept voor 4 personen:

  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 100 gram geitenkaas
  • 25 gram zongedroogde tomaatjes
  • 20 gram pijnboompitten
  • optioneel: verse tijm

Stappen om zoete puntpaprika met geitenkaas te maken:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng de geitenkaas, tomaat en pijnboompitten door elkaar.
  3. Snijd de zoete puntpaprika’s doormidden en verdeel het kaasmengsel over de 4 helften.
  4. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat in de oven. Bak bruin in 10 – 12 minuten. Strooi er eventueel bij het serveren nog verse tijm over.

Het recept voor de zoete puntpaprika met geitenkaas staat in het makkelijke barbecue E-book. Voor de barbecue kun je nooit genoeg recepten hebben toch? Van pastasalade, kruidenboter tot een visje van de barbecue. Je vindt deze recepten allemaal in mijn BBQ E-book. Download snel jouw exemplaar.

Download button

Bewaar dit recept op Pinterest!

Wil je dit recept opslaan zodat je het makkelijk en snel terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op één van je Pinterest borden.

Vegetarisch barbecue recept: zoete puntpaprika met geitenkaas

Zoete puntpaprika met geitenkaas

Nieuwsbrief – Wil je mijn tips en recepten om makkelijk, bewust en vooral lekker te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg mij op Facebook | Pinterest | Instagram | Twitter | Bloglovin’ |

Categorie: Barbecue recepten, Detox recepten, Diner, Pasen, Snack Tags: barbecue recepten, borrelhapjes, geitenkaas, geitenkaas recepten, groente uit de oven, groente uit de oven recepten, hapje, hapjes, hapjes recepten, uit de oven, vegetarisch, voorgerecht, zoete puntpaprika, zoete puntpaprika recepten

Lees Interacties

Reacties

  1. mieke ton zegt

    december 17, 2015 om 11:17 am

    Hele mooie recepten blijf graag op de hoogte

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Zoeken

Volg lekker eten met Linda

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Twitter
Lekker eten met Linda – ava Welkom! Ik inspireer je graag met makkelijke en lekkere recepten. Met alledaagse ingrediënten draai je een heerlijke maaltijd in elkaar. Daarvoor hoef je geen uren in de keuken te staan. Op zaterdag staat er een weekmenu klaar. Kijk lekker rond en laat je inspireren. Ik wens je veel kookplezier. Liefs, Linda

Weekmenu’s makkelijke recepten 261

Lekker eten met Linda - weekmenu

Barbecue recepten

Barbecue-recepten

Recepten index

Lekker eten met Linda - receptenindex

Meest gelezen

  • Spaghetti bolognese van Jamie Oliver Spaghetti bolognese van Jamie Oliver
  • Zalm pakketjes van de bbq Zalmpakketjes van de bbq
  • Limoncello pasta met zalm Limoncello pasta met zalm
  • Zelf burritos maken met kip Zelf burritos maken zonder pakje en zakje
  • 35 x bijgerechten voor de bbq 35 x bijgerechten voor de bbq (groente, salades, sauzen)

Maaltijdsalades

maaltijdsalade

Detox recepten

Detox recepten

Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk het profiel van Lekker eten met Linda op Pinterest.

Aanbevolen door Linda

  • 35 x bijgerechten voor de bbq 35 x bijgerechten voor de bbq (groente, salades, sauzen)
  • feta pasta van de bbq Feta pasta (TikTok) van de bbq
  • Makkelijk lunch salade meenemen 5 x lunch salade meenemen
  • 7 x pastasalade recepten makkelijk en snel op tafel 7 x pastasalade recepten
  • Nachos maken met pulled chicken Nachos maken met pulled chicken

Copyright © 2022 · Lekkeretenmetlinda.nl