• Skip to secondary menu
  • Spring naar de inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Lekker eten met Linda

Makkelijk, bewust en vooral lekker eten.

  • HOME
  • RECEPTEN
    • WEEKMENU
    • ONTBIJT
    • LUNCH
    • SNACK
      • SINTERKLAAS RECEPTEN
    • DRANKJES EN SMOOTHIES
    • DINER
    • DESSERT
  • E-BOOK
  • INSPIRATIE
    • ALGEMENE TIPS
    • OP BEZOEK BIJ
    • WINACTIE
    • REVIEW
    • SPORT
      • BIKINI BODY GUIDE
      • FOOD EN MOVING EXPERIENCE
  • CONTACT
    • OVER MIJ
    • PERSOONLIJK
    • ADVERTEREN
  • ZOEKEN

Zoete puntpaprika met geitenkaas

zoete puntpaprika met geitenkaas

juli 15, 2015 door Linda 1 Reactie

Ik ben een enorme kaasliefhebber. Het maakt niet uit wat jij mij voorschotelt. Van cottagecheese tot hele oude kaas, blauwader of een lekkere mozzarella. Ik lust alles. Op dit moment zit ik in mijn geitenkaas fase. Deze kaas heeft een typische smaak waar je van moet houden. Klik niet weg, als je niet van deze smaak houdt. Je kunt ook feta gebruiken voor de zoete puntpaprika met geitenkaas.

Groente vullen is ideaal en het ziet er altijd zo feestelijk uit op je bord. Zo heb ik al gevulde courgette met couscous, gevulde paprika met rijst en ook een gepofte zoete aardappel op de site. De zoete puntpaprika leent zich uitstekend om te roosteren in de oven. Dit versterkt de zoete smaak en combineert goed bij het zilte van de geitenkaas.

Heb je nog verse kruiden zoals tijm in huis? Strooi dit er gerust over heen. Zo heb je een smakelijk hapje voor bij de borrel of als start van een diner. Enne, een gevulde zoete puntpaprika leent zich ook uitstekend voor op de barbecue.

zoete puntpaprika met geitenkaas

Zoete puntpaprika met geitenkaas

Recept voor 4 personen:

  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 100 gram geitenkaas
  • 25 gram zongedroogde tomaatjes
  • 20 gram pijnboompitten
  • optioneel: verse tijm

Stappen om zoete puntpaprika met geitenkaas te maken:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng de geitenkaas, tomaat en pijnboompitten door elkaar.
  3. Snijd de zoete puntpaprika’s doormidden en verdeel het kaasmengsel over de 4 helften.
  4. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat in de oven. Bak bruin in 10 – 12 minuten. Strooi er eventueel bij het serveren nog verse tijm over.

Wil je mijn tips en recepten om makkelijk, bewust en vooral lekker eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg mij op Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Bloglovin’ | Google+

Onderwerp: DETOX RECEPTEN, DINER, KERST, PASEN, SNACK Tags: barbecue recepten, borrelhapjes, geitenkaas, geitenkaas recepten, groente uit de oven, groente uit de oven recepten, hapje, hapjes, hapjes recepten, uit de oven, voorgerecht, zoete puntpaprika, zoete puntpaprika recepten

Lees Interacties

Reacties

  1. mieke ton zegt

    december 17, 2015 op 11:17 am

    Hele mooie recepten blijf graag op de hoogte

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Zoeken

Volg lekker eten met Linda

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Twitter
Lekker eten met Linda – ava Welkom! Ik inspireer je graag om makkelijk, bewust en vooral lekker te eten. Mijn doel is om het plezier in de keuken terug te brengen en te laten zien dat gezond eten en lekker koken echt niet zo moeilijk is.

Gestoomde hele vis

Lekker eten met Linda – gestoomde hele vis

Vega lunchbox inspiratie voor kids

Lekker eten met Linda – vega lunchbox inspiratie

Weekmenu 101 makkelijke recepten

Lekker eten met Linda - weekmenu

Bekijk het profiel van Lekker eten met Linda op Pinterest.

Recepten index

Lekker eten met Linda - receptenindex

Meest gelezen

  • Zelf kippensoep maken Zelf kippensoep maken
  • Zelf burritos maken zonder pakje en zakje Zelf burritos maken zonder pakje en zakje
  • Spaghetti bolognese van Jamie Oliver Spaghetti bolognese van Jamie Oliver
  • Zelf guacamole maken Zelf guacamole maken
  • Zelf tortilla wraps maken Zelf tortilla wraps maken

Aanmelden nieuwsbrief

Aanbevolen door Linda

  • Zelf nasi goreng maken (zonder pakje en zakje) Zelf nasi goreng maken (zonder pakje en zakje)
  • Kip in een braadzak Kip in een braadzak
  • 3x thee tegen verkoudheid 3x thee tegen verkoudheid
  • Appelkoeken van havermout Appelkoeken van havermout
  • Havermoutbroodjes Havermoutbroodjes

Instagram

Meer ladenVolg mij op Instagram
Follow on Bloglovin

mytastenld.com

Copyright © 2019 · Lifestyle Pro op Genesis Framework · WordPress · Log in

Deze website gebruikt cookies ter bevordering van jouw gebruikerservaring.OK Meer info