Winactie Uit Paulines Keuken kookboek

Ik verklapte het van de week al op Facebook: er komen 2 toffe winacties aan bij Lekker eten bij Linda. De eerste in de rij is het kookboek van Uit Paulines Keuken. Jullie zijn zo te zien – als ik mijn bezoekersaantallen mag geloven- ook dol op haar recepten. Mijn review is goed bekeken en ja, dan is het wel heel tof dat ik niet 1 maar 2 van jullie blij kan maken met het boek.

Ben je nog op zoek naar lekkere Paas recepten? Nou daar helpen Pauline en ik je bij. Ik heb alvast een voorselectie voor je gemaakt uit haar boek. Voor het ontbijt staan boekweitpannenkoekjes met appel of hartige wentelteefje op het menu. Een eitje hoort erbij met Pasen en een omeletrol met zalm is een lekker gerecht voor een uitgebreide brunch. De quesadilla’s met rode ui en spinazie serveer ik graag bij de borrel.

Winactie Uit Paulines Keuken kookboek

Krijg je eters? Start met een glaasje kokoslinzen soep en schuif dan een Italiaans visje in de oven met zoete aardappelfriet. Sluit het dinertje af met een bramencrumle met een bolletje ijs.

Winactie Uit Pauines Keuken kookboek

Paulines recepten kenmerken zich door makkelijke en snelle recepten die net even anders zijn. Iedereen kan ze eigenlijk wel maken. Tja en nu wil je het boek hebben natuurlijk. Gelukkig kan ik 2 mensen blij maken met het kookboek Uit Pauline’s Keuken.

Winactie
Hoe maak je kans?

  • Laat onder aan deze post weten waarom je dit boek graag wilt winnen, met een geldig e-mailadres.
  • Natuurlijk ben jeFacebook vriend van Lekker eten met Linda of volg jijTwitter , Bloglovin’, of
  • Het delen van deze post op social media zou ik heel fijn vinden, daar heb jij mij erg mee (al is het geen must)
  • De actie loopt tot en met maandag 30 maart 12:00 uur

De winnaars krijgen per e-mail persoonlijk bericht, dus zorg dat je een juist adres achterlaat.

Enne kan je niet wachten? Het boek is onder andere online te verkrijgen bij Bol.com

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.