Review energiek en echt in balans programma

Het is januari en tijd voor een persoonlijke update. In september ben ik gestart met het online programma energiek en echt in balans van collega Charlotte. Ik sta al weken te popelen om jullie er mee over te vertellen. Nu is het eindelijk zover. Ik heb zoveel geleerd en mooie inzichten gekregen. Het was een prachtig cadeau en voor jullie staat er ook een mooi cadeau klaar!

Rond de zomer vorig jaar bleek mijn batterij leeg te zijn. De voorgeschiedenis van het huis, zoektocht naar een nieuw interieur in combinatie met continue werklui om me heen, was even (te) veel. Ik had helemaal nergens zin meer in. Ik had geen zin om te koken, zelfs geen zin om uit eten te gaan. Voor mij een teken om het gas los te laten. De hele zomervakantie heb ik niet gewerkt en ik was zelfs offline. Ik heb uren geslapen en boeken gelezen. Totdat Charlotte mij appte begin september: Linda wil je nog “samenwerken” en meedoen aan mijn 12 weekse programma energiek en #echtinbalans? “Ohhhh jaaahhhh” antwoordde ik direct.

Ik was mijn balans helemaal kwijt en mijn energieniveau was een dikke vette onvoldoende. Ik kon geen rust vinden. Ondertussen was ik al mijn goede gewoontes van een paar jaar terug helemaal kwijt. Zo dronk ik nog nauwelijks water, nam gerust 4 tot 5 koppen koffie, lunchte snel met brood en bleef de hele dag maar eten, omdat ik zo futloos was. Natuurlijk wist ik wel dat ik verkeerd bezig was, maar het lukte mij niet om eruit te komen.

Het werd tijd dat ik in actie kwam, al vond ik het best spannend. Ik dacht eigenlijk dat het #echtinbalans programma vooral om voeding en beweging zou draaien. Het programma bleek zoveel meer te zijn, dan die twee componenten. Het draait juist om bewustwording, communicatie met jezelf en mindset.

Uitleg energiek en #echtinbalans programma

Het energiek en echt in balans programma duurt 12 weken en wordt online gevolgd. Het bijzondere aan dit online programma is het persoonlijke contact. Elke dag staat er een nieuwe video, opdracht of les klaar in de besloten community (Facebook). Dit varieert van een tip voor een ochtendroutine, meer fruit eten, hoe krijg je meer me-time, focus of tips voor meer energie. Charlotte geeft dagelijks positieve feedback, tips of een mooi compliment. Op dinsdag is er om 20:00 uur een live online training plus Q&A (antwoord op al je vragen). Daarbij krijg je een e-book met recepten, e-book Foodguide, weekplanner, maaltijdplanner en een weekformulier.

Coach Charlie

Ik ken Charlotte al jaren. Ze is altijd vol energie, haar enthousiasme spat van het scherm. Wat ik niet (goed) wist is dat ze altijd positief is en blijft. Als ik even een minder goed moment had, dan wist zij dit altijd om te draaien naar iets positiefs.

echt in balans programma

Met het energiek en echt in balans programma, geeft Charlotte je de touwtjes in handen om meer in balans te komen, alleen moet je de touwtjes wel zelf in handen nemen. Zodra je elke dag 15 tot 30 minuten de tijd neemt om aan jezelf te werken, zul je na 12 weken verstelt staan van de resultaten. In kleine stapjes ga je vooruit door liever te zijn voor jezelf, positiever denken, oude patronen loslaten en focussen.

Mijn ervaring?

Mijn mindset is 180 graden gedraaid. Ik ben een paar kilo kwijt en ik weet steeds beter hoe ik in balans moet komen. Wat mij enorm helpt is om in het weekend mijn agenda erbij te pakken, de focus per dag te bepalen, naast mijn weekmenu en zakelijke to-do’s. Het zorgt voor structuur en helderheid.

De grote test kwam in december. Deze maand is voor mij zowel zakelijk als privé altijd erg druk met het hoogtepunt dit jaar een 2 uur durend live optreden bij RTL Koffietijd. Dit tv optreden lag echt 30 km buiten mijn comfortzone! Normaal voel ik altijd veel stress deze maand en ben ik continue moe. Voor het eerst in jaren heb ik een heerlijke december maand gehad. Ik heb enorm genoten (tv-optreden was te gek) en ook werken ging vanzelf. Mijn omgeving begint het ook te zien en manlief heeft al meerdere keren gezegd: “Lin, je straalt weer!” En zo voel ik mij ook. Ik ben er nog niet, vandaar dat ik januari wederom meedoe aan de nieuwe editie van 12 weken. De training is echt een cadeau voor jezelf om te groeien als persoon.

review energiek en echt in balans programmaCadeau

Voor jullie heb ik een leuk cadeau. Jullie kunnen kennismaken met Charlotte en haar manier van coachen. Ik heb een code voor jullie “gratistraining” voor haar online training “Meer energie en grip op je leven in 5 stappen”. In deze training behandelt Charlotte een aantal onderwerpen van het 12 weekse #echtinbalans programma. Klik op deze link om je aan te melden. Vul de kortingscode in bij de factuur gegevens en dan wijst alles zich vanzelf. Wees er snel bij want de training wordt nog op 7, 10, 13, 14 en 15 januari gegeven en duurt 1,5 uur.

De volgende 12 weekse energiek en #echtinbalans training start 13 januari. Alle informatie hierover en een speciale korting van € 200,- kun je hier vinden. Ik ben dankbaar dat ik mee mocht doen. Ik heb zoveel geleerd over mezelf de afgelopen weken en ik ben blij dat ik er in januari weer bij ben. Mocht je nog vragen hebben over mijn ervaringen, stuur mij gerust een mailtje ([email protected]) dan kletsen we offline even verder.

Echt in balans Linda 2a

Voor dit blog heb ik een gratis deelname ontvangen, lees hier mijn disclaimer.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.