Weekmenu makkelijke recepten 330

Yes, nieuwe week dus een nieuw weekmenu. Ook deze week maak ik jullie weer blij met makkelijke recepten die snel op tafel zijn. Pak de agenda, pen en papier erbij en bepaal wat je eet deze week.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaagweekmenu

Het vegetarisch gerecht van de week? Dat is mac and cheese met diepvriesgroente erin. Op dinsdag wacht een ovengerecht met krieltjes, broccoli en kip op je. Woensdag staat er een zuurkoolschotel voor je klaar. En donderdag? Dan is het tijd voor een Thaise soep met kip. Op vrijdag luiden we het weekend in met pulled chicken uit de oven.

Het weekend staat in het teken van een lekker ontbijtrecept. Ook heb ik 3 lekkere limonade recepten voor kinderen. Ik durf te wedden dat de zelfgemaakte fristi met luid gejuich wordt ontvangen. Het ontbijt recept is net even anders dan normaal met zelfgemaakte granola on top.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 330

Maandag: Mac en cheese met aubergine

Een gezondere mac en cheese met aubergine. De kaassaus maak je met Griekse yoghurt, kookvocht van de pasta en kaas. Het vlees is vervangen door aubergine.

Mac en cheese met aubergine

Dinsdag: Krieltjes met broccoli en kip uit de oven

Een standaard AGV maaltijd maar dan uit de oven. Heerlijk

Krieltjes met broccoli en kip uit de oven

Woensdag: Zuurkoolschotel met ananas en kaas

Zuurkool met ananas en kaas is een klassieker. Als ik zuurkool maak, eten ze het hier niet. Maar deze zuurkoolschotel van Erik wel.

Zuurkoolschotel met ananas en kaas

Donderdag: Thaise soep met kip

Deze Thaise soep met kip heeft zo’n lekkere bite. De soep is ook heerlijk verwarmend.

Thaise soep met kip

Vrijdag: Pulled chicken uit de oven

Voor dit recept heb je even de tijd nodig. De bereiding is zo gedaan. Daarna mag de kip een paar uur garen in de oven. Het resultaat is boter zachte kip.

Pulled chicken uit de oven

Zaterdag: Kwark met kokos granola en kersen

Een ontbijtje met kwark en kersen (uit de vriezer) staat op je te wachten. De kokos granola maak je lekker zelf.

Kwark met kokos granola en kersen

Zondag: 3 x limonade recepten voor kinderen

De smaak van de zelfgemaakte limonade is het lekkerst als de smaken even kunnen intrekken. Maak de limonade ‘s avonds, dat scheelt je ook stress in de ochtend. Voor het gemak heb ik diepvries fruit gebruikt. Dit is makkelijk op voorraad te houden.

3 x limonade recepten voor kinderen

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.