Weekmenu makkelijke recepten 296

Het weekmenu makkelijke maaltijden staat klaar. De meeste gerechten zijn makkelijk om te maken en staan snel op tafel. Pak je agenda erbij en maak de boodschappenlijst.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Het weekmenu is lekker gevarieerd. De week start met een stamppot met prei en zoete aardappel. Het pasta recept van deze week is met zalm in een romige saus. Halverwege de week staat het witte goud op de eetplanning in de vorm van een hartige taart. Daar maak je vrienden mee. Het Aziatische gerecht staat lekker snel op tafel. Aan het einde dan de werkweek is het genieten dan een Turks familierecept: pides.

In het weekend maak je een lekker dessert: cheesecake. Dit is een snelle versie die niet hoeft op te stijven. Zondag is het tijd om de week door te bereiden en maak je een meeneem lunch voor 2 dagen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 296

Maandag: Zoete aardappel stamppot met prei en geitenkaas balletjes

Een stamppot in de lente? Natuurlijk. In dit stamppot recept verwerk je zoete aardappel, zacht gegaarde prei en geitenkaas balletjes. Een stamppot die net even anders is.

Zoete aardappel stamppot met prei en geitenkaas balletjes

Dinsdag: Romige tagliatelle met zalm en prei

Van sommige gerechten krijg je nooit genoeg. Deze romige tagliatelle is er zo een. De zalm gaart in de saus van kookroom en prei. Om je vingers bij af te likken.

Romige tagliatelle met zalm en prei

Woensdag: Aspergetaart met beenham

De asperges zijn nog volop in het seizoen. In deze taart combineer je het witte goud op klassieke wijze met beenham.

Aspergetaart met beenham

Donderdag: Snelle rijstmaaltijd met kip en groente

Dit is een ideaal gerecht voor die dagen dat je weinig tijd hebt en toch voedzaam wilt eten. Kook de rijst en bak ondertussen de kip en combineer dit met 2 soorten groente die snel klaar zijn.

Snelle rijstmaaltijd met kip en groente

Vrijdag: Turkse pide met gehakt

Eerlijk is eerlijk, dit recept is niet snel klaar. Vanaf hap één ben je verkocht en wordt je beloond. Dit is een Turk familierecept van één van mijn lezers. Het is echt te gek om zelf pides te maken.

Turkse pide met gehakt

Zaterdag: Aardbeien cheesecake

Eet deze cheesecake niet alleen met Moederdag. Na publicatie had ik nog ingrediënten over. Mijn dochter heeft deze cheesecake vervolgens nog 2 x voor zichzelf gemaakt. Ze is echt dol op de combinatie van smaken. Fris, zoet met een crunch van koek en verse aardbeien.

Aardbeien cheesecake

Zondag: Zoete aardappel salade met bieten

Bereid de week voor en zet de lunchsalade alvast klaar voor 2 dagen. Dit keer is het een zoete aardappel salade met bieten.

Zoete aardappel salade met bieten

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.