• Skip to secondary menu
  • Spring naar de inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Lekker eten met Linda

Makkelijk, bewust en vooral lekker eten.

  • HOME
  • RECEPTEN
    • WEEKMENU
    • ONTBIJT
    • LUNCH
    • SNACK
      • SINTERKLAAS RECEPTEN
    • DRANKJES EN SMOOTHIES
    • DINER
    • VEGETARISCH
    • DESSERT
  • E-BOOK
  • INSPIRATIE
    • ALGEMENE TIPS
    • OP BEZOEK BIJ
    • WINACTIE
    • REVIEW
    • SPORT
      • BIKINI BODY GUIDE
      • FOOD EN MOVING EXPERIENCE
  • CONTACT
    • OVER MIJ
    • PERSOONLIJK
    • ADVERTEREN
    • PRIVACYVERKLARING
  • ZOEKEN

Zelf filet americain maken

zelf filet americain maken

april 14, 2016 door Linda 51 Reacties

Met al die vegetarische recepten op mijn site, zou je bijna vergeten dat ik een slagersdochter ben. Mijn vader is er nog één van de ouderwetse stempel. Hij maakte altijd zijn eigen worst, paté en beende het vlees zelf uit. Inmiddels is mijn vader al jaren met pensioen en is hij een fervent hobbykok geworden. Zelf filet americain maken kan hij als geen ander. Ik deel dan ook graag zijn recept met jullie.

Misschien moet ik mijn vader maar eens vragen als gastblogger. Ik heb al zijn speltbrood op de site staan. Ook voor dit recept kreeg ik een handgeschreven recept. Te gek! Dit papiertje bewaar ik zorgvuldig. Let ook op de achterzijde met zijn tip: de tartaar moet beslist vers zijn!

zelf filet americain maken

Voor dit zelfgemaakte broodbeleg recept fiets ik met plezier even langs de slager om kakelverse tartaar te halen. Ter plekke werd dit voor mij gemaakt! Vervolgens naar de overkant om nog even een potje augurkjes te halen, want die had ik niet meer in huis. Bij thuiskomst heb ik direct mijn vaders recept opgevolgd.

Wauw, zo ken ik filet americain helemaal niet. Kijk eerst maar eens naar de kleur. De kant en klare filet is vaak oranje en deze zelfgemaakte filet americain is rood (leverachtig). Er komen geen kleur-, geur- of smaakstoffen bij aan de pas en ook geen conserveringsmiddel. Hierdoor zal de zelfgemaakte filet americain na 1 dag verkleuren. Precies zoals het hoort.

Even terug naar de smaak. Je proeft geen saus maar puur op smaak gebracht rundvlees met een saus van mayonaise, ketchup, olijfolie, citroensap, mosterd en worcestersaus. Vervolgens wat kruiden en het sjalotje en de augurkjes maken dit broodbeleg helemaal af. Of smeer dit heerlijk goedje op een toastje natuurlijk.

zelf filet americain maken

Zelf filet americain maken

recept voor 200 gram

  • 200 gram verse tartaar
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel tomaten ketchup
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepels citroensap
  • 1 theelepel grove mosterd
  • scheutje worcestersaus
  • snufje zout, peper en cayennepeper naar smaak
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 1 sjalotje (2 eetlepels fijngesneden)
  • 2 – 4 kleine augurkjes
  • 1 theelepel kappertjes

Hoe kun je zelf filet americain maken:

  1. Zorg dat je het sjalotje, de augurkjes en kappertjes heel fijn snippert. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat een uurtje intrekken.
  2. Vervolgens proef je of de filet americain genoeg op smaak voor je is. Voeg gerust wat meer peper, worcestersaus of cayennepeper toe voor meer pit.

Tip: de filet americain is beperkt houdbaar. Koop de tartaar, maak de filet direct en consumeer binnen 2 dagen.

Vraagje: mijn vader vroeg aan mij of ik wilde vertellen hoe het smaakte. Willen jullie dit mij vertellen als jullie het maken? Dan geef ik het door.

zelf filet americain maken

Wil je mijn tips en recepten om makkelijk, bewust en vooral lekker eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg mij op Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Bloglovin’ | Google+

 

Onderwerp: KERST, LUNCH Tags: borrelhapjes, borrelhapjes recepten, broodbeleg recepten, filet americain, hapjes, hapjes recepten, hoe maak je zelf broodbeleg, rundvlees, tartaar, tartaar recepten, vlees, vlees recepten, zelf broodbeleg maken, zelf maken, zelf maken recepten

Lees Interacties

Reacties

  1. Vivian zegt

    april 14, 2016 op 7:26 pm

    Wat geweldig zeg. Mijn schoonmoeder is gek op filet american dus ik ga dit een keer voor haar maken. Kijken of ze het net zo lekker vind als wat we in de winkel kopen.

    Beantwoorden
  2. Jolanda zegt

    april 14, 2016 op 8:55 pm

    Dit! Mijn zelfslachtende slager maakt goede, maar doet dat alleen op vrijdag/zaterdag. Tartaar heeft ie wel (bijna) altijd…. dus als ik op woensdag filet wil dan is zelf maken het devies. Dus dit ga ik zeker doen!

    Beantwoorden
    • Salvador zegt

      april 3, 2018 op 4:04 pm

      Dank voor de Info

      Beantwoorden
  3. Rosanne zegt

    april 16, 2016 op 4:10 pm

    Ik woon in Australie en mis filet americain ontzettend! Wil t graag zelf maken met dit recept, maar we hebben hier geen tartaar….is dit gewoon biefstuk dat door de vleesmolen gehaald word? Dan kan ik t zelf proberen te maken 🙂

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      april 19, 2016 op 10:24 am

      HI Rosanne, het is inderdaad biefstuk uit de vleesmolen. Ik ben heel benieuwd hoe dit oer Hollandse product daar smaakt. Laat je het even weten? Gr. Linda

      Beantwoorden
      • yvonne schilders zegt

        augustus 30, 2016 op 3:45 pm

        heel lekker ik voeg nog een beetje currypoeder en scheutje ketchup bij

        Beantwoorden
        • Linda zegt

          september 1, 2016 op 9:22 am

          Dank voor de tip!

          Beantwoorden
      • Tom zegt

        juli 11, 2017 op 9:43 am

        Nog beter: de goede biefstuk met de hand fin, niet te fijn hakken
        Niet teveel toevoegingen, want dan gaat de smaak van rundvlees verloren

        Beantwoorden
  4. Jos zegt

    april 16, 2016 op 6:05 pm

    OOOH heerlijk ; dank je wel , ik woon in Noorwegen en nu kan ik het dus maken ; supert !

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      april 19, 2016 op 10:23 am

      Leuk, ik hoor graag wat je van het recept vindt dan.

      Beantwoorden
    • Maria zegt

      februari 7, 2017 op 11:40 pm

      Jos, welk vlees gebruik je ervoor in NO? Is dat “karbonadedeig”? Of moet ik een stuk vlees kopen en zelf malen?

      Beantwoorden
  5. Brenda zegt

    april 17, 2016 op 11:56 pm

    Dit recept ga ik zeker proberen. Had het onlangs weer in de supermarkt gekocht maar schrik dan toch altijd weer van de toevoegingen die ze erin stoppen. Fijn dat ik nu een recept heb!!

    Beantwoorden
  6. Ellen zegt

    november 20, 2016 op 2:40 pm

    Ik heb het zojuist gemaakt. Het is eigenlijk heel eenvoudig en het resultaat is heerlijk!! Ik had biologische rundertartaar gebruikt en organic tomatenketchup ongezoet. Was vergeten augurkjes te kopen dus extra kappertjes gedaan. Helemaal lekker. Ik heb het in drie porties verdeeld zodat ik mijn dochters wat mee kan geven. Dat komt wel op binnen twee dagen.

    Beantwoorden
  7. Charlotte zegt

    februari 7, 2017 op 3:02 pm

    “Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat een uurtje intrekken.”
    Zo wordt die tartaar niet fijn, dus met wat voor apparaat heb jij dat gedaan?
    Gewoon alles in de Keukenmachine? 😉 (Y)

    Beantwoorden
    • Magda zegt

      februari 8, 2017 op 1:09 pm

      Als je de filet Americain graag zalfachtig wilt hebben dan is de foodprocessor het juist England apparaat. Mijn slager doet de biefstuk 2 x door de gehaktmolen voor mij, als je het dan nog te korrelig vindt doe de tartaar dan nog even door de foodprocessor dan krijg je echt het zalfachtige. Aan de smaak doet het niets af het gaat Allen om de structuur van de filet americain.

      Beantwoorden
    • Linda zegt

      februari 13, 2017 op 9:41 am

      Hi ik heb biefstuk tartaar gebruikt en dat was fijn genoeg voor mij. Je kunt het anders nog in de keukenmachine of hakmolen van de staafmixer doen. Gr Linda

      Beantwoorden
      • Jan Albertus zegt

        september 6, 2017 op 9:02 am

        Het was heerlijk zelfs mijn vrouw die erg kieskeurg is heeft ervan genoten.Ik heb het gewoon geprakt met een vork.

        Beantwoorden
  8. Magda zegt

    februari 8, 2017 op 1:15 pm

    Sorry een paar foutjes, de iPad heeft haar eigen taal. Ik bedoel ook dat je de tartaar eerst in de foodprocessor oftewel de keukenmachine, fijner snijdt, dan roer je alle overige ingrediënten door elkaar en meng dat tenslotte door de tartaar.

    Beantwoorden
  9. Pieter zegt

    maart 9, 2017 op 3:55 pm

    Hallo Linda, ik heb zojuist filet americain gemaakt voor mijn vegetarische vrienden. Van rauw gehakt van de Veg Slager. Hun reakties weet ik pas vanavond, maar ik geef er een 9 voor. Dank aan je vader.

    Ps, hoop dat het nog goed met hem gaat?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      maart 9, 2017 op 9:38 pm

      Hi Pieter, en beviel de filet americain vega? Enne met mijn vader alles goed hoor. Gr. Linda

      Beantwoorden
  10. Pieter zegt

    maart 9, 2017 op 3:57 pm

    Oh, ik heb er ook een paar olijfjes doorgehakt.

    Beantwoorden
  11. Anne zegt

    april 2, 2017 op 7:16 pm

    Heerlijk dit recept. Vaak zit er nootmuskaat in file americain. Dat vind ik erg overheersend en ik lust ook absoluutngeen nootmuskaat!

    Dank je wel!
    Anne

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      april 3, 2017 op 9:39 am

      Nou goed om te horen. Nu kun je je eigen filet americain maken. Gr. Linda

      Beantwoorden
  12. Yvonne zegt

    mei 7, 2017 op 10:14 am

    Heb het gemaakt met makreel ipv tartaar en het was heerlijk! Dank aan je vader

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      mei 8, 2017 op 9:58 am

      Oh wat leuk om te horen. En wat een toffe combi. Lekker. Gr. Linda

      Beantwoorden
  13. Sven Schade zegt

    oktober 5, 2017 op 6:32 am

    Hey! Thx voor het recept we gaan zo de ingrediënten halen hier in de Filipijnen als ik zo de reacties lees moet deze manier echt goed zijn!

    Ps: hebben jullie misschien ook een manier om frikandellen te maken?

    Beantwoorden
  14. Willemien Bos zegt

    november 10, 2017 op 5:51 pm

    Heerlijk zeg! Ik had zin in filet d’American en vond je recept. Makkelijk om te maken met ingrediënten die ik in huis had ( tartaar wel speciaal vers gehaald?)
    Echt heel erg lekker recept. Het gaat in mijn favorieten map!
    Zuinig op zo’n vader zijn!!w

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      november 13, 2017 op 10:55 am

      Hi wat leuk om te horen, dank je wl.

      Beantwoorden
  15. Janine zegt

    november 18, 2017 op 1:01 am

    Vanuit Griekenland. De filet americain was heeeeeerlijk!

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      november 20, 2017 op 10:07 am

      Yeahhhhh, goed om te horen. Gr. Linda

      Beantwoorden
  16. Jan zegt

    november 29, 2017 op 6:51 pm

    Hi Linda,
    Dit is, “verantwoord gifmengen”, zoals mijn opa(ook slager geweest, maar helaas niet meer onder ons) zou zeggen. Echt heerlijk.
    Maar nu heb ik een vraagje. Heeft jou vader nog andere recepten van vleeswaren, zoals hausmacher, leverworst, zult, gebraden gehakt, noem maar op.
    De reden dat ik dit vraag is dat ik en eigenlijk al mijn ooms, tantes en ouders vinden dat de meeste huidige vleeswaren vreselijk zijn. Niet meer zoals opa het maakte. Smaak en structuur zijn vreselijk. Bv. al die glimhammen(slechts gebonden water)Heb jij misschien wat dat ik zelf kan maken?

    Gr Jan

    Beantwoorden
  17. Olivier zegt

    december 2, 2017 op 2:11 pm

    Was heerlijk! Ik heb alleen bij een tweede versie de paprikapoeder vervangen door een deel paprikapoeder en een deel gerookte paprikapoeder. Tevens het citroensap door yuzu.

    Beantwoorden
  18. Lenny zegt

    december 17, 2017 op 11:05 am

    ik heb hem zonder augurken, sjalotjes en kappertjes gemaakt, omdat ik de filet als amuse ging serveren in een klein hoorntje met piccalilly mayonaise en een reepje augurk er in. Iedereen vond de filet heerlijk. Ga ik zeker vaker maken. Veel lekkerder dan bij welke slager ook. Nou behalve bij je vader dan natuurlijk 🙂

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      december 18, 2017 op 9:21 am

      Oh dat klinkt goed zeg!

      Beantwoorden
  19. Willy Comhair zegt

    april 6, 2018 op 6:18 pm

    Heb de zelfgemaakte americain volgens uw recept gemaakt. Heerlijk en fris. Recept zit in mijn receptenboek.
    Willy

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      april 9, 2018 op 5:56 pm

      Super zeg!

      Beantwoorden
  20. Ebs zegt

    april 7, 2018 op 3:44 pm

    Ik heb het net gemaakt en hij smaakt ontzettend goed! Vanavond lekker op een toastje.

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      april 9, 2018 op 5:54 pm

      Wauw, goed om te horen.

      Beantwoorden
  21. Servi Van der heijden zegt

    juni 3, 2018 op 6:22 am

    GEWELDIG RECEPT. IK WOON IN CHIANGMAI/THAILAND DUS FILET AMERICAN NIET TE KOOP.
    IK GEBRUIK TENDERLOIN, OSSEHAAS (TWEE MAAL DOOR DE GEHAKTMOLEN) VERDER HET RECEPT GEVOLGD. HET WAS HEERLIJK.
    BEDANKT.

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      juni 11, 2018 op 2:47 pm

      Hi Servi,

      Goed om te horen zeg. Welke recepten uit Nederland wil je nog meer graag maken? Misschien heb ik nog iets voor je of ga er mee aan de slag.

      Beantwoorden
  22. Anne Claire zegt

    juli 8, 2018 op 5:22 pm

    Hallo, ik woon al weet jaren in Frankrijk en mis de filet énorme. Ik ga dit recept ook zeker uitproberen met mijn dochter.
    Heb je toevallig ook een recept voir leverworst? Ook zo lekker.

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      juli 9, 2018 op 8:52 am

      Hi Anne Claire, dit recept is door veel mensen al gevonden die niet (meer) in Nederland wonen. Helaas heb ik geen recept voor leverworst.

      Beantwoorden
  23. michael zegt

    augustus 2, 2018 op 10:35 pm

    het is lekker. smaakt goed, maar drie mensen die het geproefd hebben zeggen allemaal dat ze de uitjes, de augurk, de kappertjes en mayonaise er liever ‘on the side’ bij hebben ipv door de tartaar heen te doen. Maar als basis is het erg geslaagd

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      augustus 13, 2018 op 9:19 am

      Hi Michael, geen probleem om dit ernaast te serveren. Zorg wel dat je de ingrediënten zo fijn mogelijk snijdt. Persoonlijk vind ik dit er wel bij horen. Maar geef er gerust je eigen draai aan. Gr. Linda

      Beantwoorden
  24. Nicky zegt

    augustus 28, 2018 op 7:50 pm

    In Zuid Afrika gemaakt met als basis een Waterbok. Heerlijk!

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      augustus 31, 2018 op 6:04 pm

      Hi Nicky, dit maakt mij zo blij! Echt te gek. Zijn er nog meer typische nederlandse recepten die je zelf wilt maken? Dan ga ik mij erin verdiepen.

      Beantwoorden
  25. Gijs van IJzendoorn zegt

    januari 11, 2019 op 1:28 pm

    Op basis van het recept van je vader heb ik een beetje geexperimenteerd. Vond het zuurtje iets te erg en de olie iets teveel

    Heb de olijfolie gehalveerd
    kruiden: peper zout chilipoeder (naar mijn smaak) dubbel meer paprikapoeder
    beetje minder citroensap (borrellepeltje)
    minder ketchup (waardoor ook hier de zuurgraad wat minder doorkomt)
    30% wat meer mayonaise
    verder de sjalotjes en augurk eruit gelaten de sjalotten wel los erop geserveerd met wat verse gehakte peterselie

    Voor mij helemaal geweldig en vind hier op de hapjes tafel of met de broodmaaltijd gretige aftrek en lovende commentaren..
    Dank aan jou en je vader voor het leveren van een goed basissmaak .

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      januari 21, 2019 op 4:03 pm

      Hi Gijs, graag gedaan. Ik krijg altijd zulke leuke reacties op dit recept.

      Beantwoorden
  26. Gerrit Tijssen zegt

    augustus 3, 2019 op 5:26 pm

    Hi Linda,
    Mijn naam is Gerrit Tijssen, woon in Zuid Afrika. Was op zoek naar een filet Americain recept…..waarom….beetje nostalgie van vroeger toen ik nog in de buurt van Arnhem woonde. Om 23.00 uur kwamen we uit de stad( voor ons al erg laat) en gingen dan langs een broodjeszaak en aten nog snel een ” broodje Fileee” Kan me de smaak niet meer herinneren, maar toch.
    Het recept
    Ik maak de tartaar zelf in de gehaktmolen van een mooi stukje beef zonder vet. Komt er prachtig uit.
    Helaas had ik geen sjalotjes, augurkjes en kappertjes in huis dus die moest ik erbij denken. De volgende keer zal ik ze er wel bij hebben en ik denk dat het de smaak ten goede komt.
    Verder denk ik dat de tomaten ketchup iets minder kan, gaat een beetje overheersen (persoonlijke smaak en de smaak hier van de ketchup is anders dan in Nederland)
    Misschien de olijfolie ook iets minder. Paprikapoeder kan wat meer.
    Maar, al met al een prima recept als je alles bij de hand hebt. 😒👌
    Maar voor de eerste keer nu was de smaak heerlijk. Ik ga dit recept vaker gebruiken en dan compleet. 😍💕
    Bedank je vader…….GOED werk. En natuurlijk ook dank aan jou.
    Misschien reageer ik nogmaals als alles compleet is.
    Groetjes,
    Gerrit

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      augustus 12, 2019 op 11:01 am

      Hi Gerrit, wat een ontzettend leuke reactie. Mijn vader is ook blij met je compliment. Is het inmiddels een tweede keer weer goed gelukt? Gr. Linda

      Beantwoorden
      • Gerrit Tijssen zegt

        augustus 12, 2019 op 11:10 am

        Nog niet Linda, niet te vaak maken Dan blijft het lekker

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Zoeken

Volg lekker eten met Linda

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Twitter
Lekker eten met Linda – ava Welkom! Ik inspireer je graag om makkelijk, bewust en vooral lekker te eten. Mijn doel is om het plezier in de keuken terug te brengen en te laten zien dat gezond eten en lekker koken echt niet zo moeilijk is.

Amuse Hollandse garnalen

Lekker eten met Linda - amuse

Ovenschotel met sperziebonen

Lekker eten met Linda – plantaardig vegan

Kerst recepten

Lekker eten met Linda - kerst

Weekmenu 135 makkelijke recepten

Lekker eten met Linda - weekmenu

Bekijk het profiel van Lekker eten met Linda op Pinterest.

Recepten index

Lekker eten met Linda - receptenindex

Meest gelezen

  • 9 x amuse in een glaasje. Ideaal om een dinertje mee te beginnen. Alle amuse recepten zijn makkelijk vooraf te bereiden. 9 x Amuse in een glaasje
  • Amuse Hollandse garnalen in een glaasje Amuse Hollandse garnalen in een glaasje
  • Hartige taart met kip en Boursin Hartige taart met kip en Boursin
  • Spaghetti bolognese van Jamie Olvier Spaghetti bolognese van Jamie Oliver
  • Italiaanse amuse: vlag in een glaasje. Zelfgemaakte pesto met zachte kaas en zoete tomaatjes. Puur en bomvol smaak. Italiaanse amuse: vlag in een glaasje

Aanmelden nieuwsbrief

Aanbevolen door Linda

  • Vitello tonnato in een glaasje. Dit klassieke Italiaanse gerecht bestaat uit een tonijnsaus met kalfsfricandeau. Dit keer heb ik er een twist aan gegeven door de combinatie om te draaien. Vitello tonnato in een glaasje
  • Feestelijke hapjes voor oud en nieuw 5 x feestelijke hapjes voor oud en nieuw
  • Varkenshaas in bladerdeeg met een champignon (truffel) saus is een kerst hoofdgerecht dat niet kan mislukken. Dit is een feestelijk vlees recept. Varkenshaas in bladerdeeg met een champignon (truffel) saus
  • Een limoncello cocktail met home made limoncello, spa rood lemon, prosecco en een takje munt en blauwe bessen voor de decoratie. Limoncello cocktail
  • Gourmetrecepten met vlees Gourmetrecepten met vlees

Instagram

lekkeretenmetlinda

Lekker eten met Linda
Instagram post 17864067031581266 VOORGERECHT: GEITENKAAS PAKKETJES 🎄 Vandaag praat ik jullie even bij over de kerstrecepten van dit jaar, onder het genot van een lekker hapje: de geitenkaas pakketjes in filodeeg met een heel bijzonder ingrediënt.

Net als andere jaren heb ik allerlei losse gerechtjes bedacht, zodat je lekker kunt mixen en matchen met je eigen favoriete recepten. Wat kun je dit jaar verwachten?

Op de planning staan twee voorgerechten, een feestelijke borrelplank en twee hoofdgerechten waarvan 1 zelfs vegan! Voor het dessert staan twee heerlijke recepten klaar en ook wordt het kerstontbijt niet vergeten. Daarbij komt er nog een mooi artikel online, hoe je zorgt voor zo min mogelijk stress met kerst. Ik heb er helemaal zin in!

Zelf maken? Check de link in de bio of https://www.lekkeretenmetlinda.nl/geitenkaas-pakketjes-in-filodeeg/ #kerst #kerst2019 #voorgerecht #vegetarisch #geitenkaas #hapjes
Instagram post 17849072620739220 5 X Makkelijke bladerdeeghapjes~ Bladerdeeghapjes, wie is er ook dol op? Met slechts een paar ingrediënten maak je deze makkelijke bladerdeeghapjes voor bij de borrel. Mijn ervaring is dat een lekkere warm hapje altijd goed wordt ontvangen. 
Voor dit blog zijn de 5 best bekeken bladerdeeg hapjes geselecteerd. Het favoriete hapje van manlief met chorizo zit er natuurlijk bij. Persoonlijk ben ik dol op het vegetarische hapje met geitenkaas, munt en courgette. En de kids? Zij kiezen voor de zelfgemaakte mini worstenbroodjes.  Zelf maken? Check de link in de bio of https://www.lekkeretenmetlinda.nl/5-x-makkelijke-bladerdeeg-hapjes-voor-bij-de-borrel/ #hapjes #borrelhapjes #borrel #weekend #tgif #borrelen #bladerdeeg
Instagram post 17854498639673868 HARTIGE TAART MET KIP EN BOURSIN ~ iemand zin in een stuk taart? Dit is meer mijn piece of cake. Hartig, I love it!  Een quiche deze feestmaand is altijd een goed idee toch? Ik heb de inspiratie voor dit recept van manlief. Een paar weken geleden maakte hij voor het eerst verse pasta in de nieuwe keuken. De ingrediënten van de saus heb ik in de taart gestopt. Van te voren wist ik eigenlijk al dat de combinatie van gerookte spekjes, kipfilet, kastanje champignons, pesto en een kuipje Boursin een dikke hit zou zijn. Het commentaar thuis: de heren voor de taart voor hun twee te klein.... Zelf maken? Check de link in de bio of https://www.lekkeretenmetlinda.nl/hartige-taart-met-kip-en-boursin/ #recepten #avondeten #hartigetaart #quiche #boursin #watetenwevandaag #lekkermakkelijk
Instagram post 18117314725049352 / / PILAV MET BONEN, ROZIJNEN EN NOTEN / / 
Vandaag eet ik eens een recept van mijn eigen site. Ik heb echt even geen idee wat ik moet koken. Het is zelfs zo erg, dat ik eraan denk om voor de maand december een maaltijdpakket abonnement aan te schaffen. Dan kan ik 3 dagen gewoon een recept volgen en hoef ik nergens aan te denken.🙈 Het is bij ons tegenwoordig veggie Tuesday. Zodra er geen vlees in een gerecht zit, vervang ik dit al snel door bonen. Ze zijn voedzaam, lekker en ook nog eens super vriendelijk voor de portemonnee. Wat dat betreft zou ik best wat meer variatie op kunnen zoeken… Van een lezeres kreeg ik de tip om een lepeltje pindakaas door het gerecht te roeren. Dat maakt het net even af. 
Zelf maken? Klik op de link in de bio of https://www.lekkeretenmetlinda.nl/vegetarische-pilav-met-bonen-rozijnen-en-noten/ 
#watetenwevandaag #pilaf #pilav #rijst #avondeten #recepten #makkelijkemaaltijd
Meer laden Volg mij op Instagram
Follow on Bloglovin

mytastenld.com

Copyright © 2019 · Lifestyle Pro op Genesis Framework · WordPress · Log in

Deze website gebruikt cookies ter bevordering van jouw gebruikerservaring.OK Meer info
Privacy & Cookies beleid

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld