Weekmenu 176 makkelijke recepten

Tja wat valt er te melden over deze week? Voor velen is de agenda overhoop gehaald na de persconferentie van maandag en is thuiswerken weer de norm. Er is even niks aan te doen. Ik ben dankbaar dat we mijn moeders verjaardag nog gevierd hebben met 6 gasten. Daarbij ben ik afgelopen weekend met 3 dierbare vriendinnen een weekendje weg geweest. Deze mooie momentjes heb ik nog meegepikt en die koester ik.

De herfst heeft zijn intrede gedaan. Dit zie je ook terug in het weekmenu met een pompoen recept, stoofvlees en lasagne uit de pan. Voor het weekend staat zelf bouillonpoeder maken van soepgroenten op het programma.

Over groente gesproken, heb je gezien dat ik genomineerd ben voor de Fruit & Veg Award? De blog die het meest inspireert met groente en fruit wint. Ik ben super trots op de nominatie. Wil jij op mij stemmen? Je maakt ook nog eens kans op 1 van de 5 groente & fruit pakketten. Leuk toch?

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu 176 makkelijke recepten

Maandag: pompoen curry met linzen

Vroeger dacht ik altijd dat een curry pittig was. Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn, dat bewijst deze pompoen curry met linzen en rijst wel. Deze curry is dan ook geschikt voor het hele gezin.

Pompoen curry met linzen en rijst

Dinsdag: draadjesvlees met snelle rode kool

Het is echt weer tijd voor stoofvlees. Dit is een lekker ouderwets recept met rode kool stamppot.

Draadjesvlees met snelle rode kool stamppot

Woensdag: lasagne uit de pan

Van de week maakte ik een andere versie van deze lasagne uit de pan. Ik vond het ideaal want binnen 15 minuten, stond dit gerecht op tafel en we hebben ervan genoten. Binnenkort kom ik met een nieuw recept.

Lasagne uit de pan met courgette

Donderdag: rucola stamppot

Een stamppotje in het weekmenu is altijd een goed idee. Ik vind het leuk om jullie te inspireren om een andere groente te gebruiken en dat is rucola in dit geval.

In de categorie snel, makkelijk en gezond. Rucola stamppot met gerookte kip. Een heerlijk recept voor doordeweeks. Geniet ervan.

Vrijdag: flammkuchen met zalm

De vrijdagavondhap is flammkuchen met zalm. Je kunt dit bijna geen koken noemen, zeker als je kant en klaar deeg gebruikt. De smaak is echt te gek!

Flammkuchen met zalm en groene asperges

Zaterdag: zelf bouillon maken

Als er een recept is dat de afgelopen weken veel voorbij is gekomen, dan is dat de zelfgemaakte bouillon wel. Het is ook echt een klusje voor het weekend, want de oven moet een aantal uren aan.

Zelf bouillonpoeder maken

Zondag: 6 x pesto recepten

Nog zo’n fijn recept in de categorie zelf maken: homemade pesto. Ik ben er dol op van groene tot rode pesto, tot pesto met basilicum of sinaasappel.

6 x zelfgemaakte pesto recepten

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten editie 176 met makkelijke recepten voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.