Winactie: Rice Dream 100% plantaardige drank

Steeds meer mensen komen er achter dat ze een lactose intolerantie, koemelkeiwitallergie of soja-allergie hebben. Tja en dan verdraag je melk of soja niet goed. Of je kiest er bewust voor om geen melk te drinken, zoals ik. Een alternatief zijn dan plantaardige dranken. Bij ons standaard in huis want manlief en kids hebben een lactose intolerantie. Wil je eens kennis maken met plantaardige dranken? Ik mag maar liefst 10 proefpakketten van 4 verpakkingen Rice Dream weggeven.

Assortiment Rice Dream
De Dream dranken zijn gemaakt van rijst, haver, amandelen of een notenmix en zijn dan ook 100% plantaardig en bevatten geen lactose (melksuiker) of koemelkeiwit. De meeste dranken zijn extra verrijkt met D2 en B12. Deze vitamines zitten in melk en zo krijg je die toch nog binnen. Er is een breed assortiment aan smaken. Van Vanille Bio, tot Chocolade, Amandelmelk of Coconut en zo nog een aantal smaken.

Mijn mening?
Ik heb altijd Rice Dream in mijn kast staan. Ik ben grootgebruiker van Oat Dream (haverdrank) voor in mijn havermout of smoothie. Ook de amandelmelk is heerlijk romig. Ik gebruik dit graag ook als alternatief voor melk in bakrecepten zoals in muffins. Alleen pas ik wel een beetje op met het gebruik van deze variant omdat íe suiker bevat. Ik wacht dan ook op smart op een suikervrije versie.

Winactie proefpakket Rice Dream
Wil je kans maken op een proefpakket? Voor deze actie hoeven jullie bijna niks te doen. Het enige dat ik je vraag is om aan te geven, waarom je het pakket wilt winnen. Doe dit met een geldig e-mailadres onder deze post. Ik heb een juist adres nodig, omdat dat de manier is waarop ik contact met je op neem. Tja en met 10 pakketten maken jullie allemaal wel heel veel kans. De actie is inmiddels afgelopen en de winnaars hebben reeds bericht van mij ontvangen.

Deze winactie van Rice Dream is tot stand gekomen in samenwerking met pr-bureau Kroon op het werk.

 

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.