Zomerrooster 2016

Yeah, eindelijk zomervakantie. Nou ja, zomer. Gelukkig schijnt de zon waar ik naar toe ga. Van het weer hier, word ik echt een beetje chagrijnig. Mijn lijf heeft een tekort aan vitamine D en daar ga ik eens wat aan doen.

Lekker veel naar buiten en genieten van de kids. Ze hangen de komende 6 weken om mij heen. Family first! Dan lukt het mij niet om in hetzelfde tempo berichten online te zetten. Daarbij zitten jullie ook lekker op een camping of een terras. Hopelijk leggen jullie die telefoon even aan de kant en klappen de laptop dicht. Even de batterij opladen en los komen van de dagelijkse hectiek.

Om die reden zal ik de komende tijd minder bloggen. Natuurlijk blijf ik jullie dagelijks inspireren op Facebook en ook geef ik een kijkje achter de schermen op Instagram en Snapchat. Daar zal allemaal niks aan veranderen. Ik reageer minder snel dan normaal, want ik ga die telefoon echt even wegleggen.

Ik heb flink vooruit gewerkt en ik zal 4x in de week een nieuw stuk publiceren. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag komen er nieuwe blogs online. Op dinsdag blijf ik jullie inspireren met lunchrecepten. De “zelf maken” serie op donderdag start ik weer op na de vakantie. Hiervoor heb ik een goede vervanger gevonden: barbecue recepten. Vrijdags komen er lekkere verwen recepten voor het weekend online.

zomerrooster

Daarbij zullen een aantal van mijn foodie collega’s zichzelf introduceren met een gastblog. Stuk voor stuk website’s waar ik blij van word en jullie vast ook.

Ga je zelf ook nog op vakantie en wil je niks missen? Ik wens je alvast een hele fijne vakantie en geniet ervan.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.