Tivall Talk E-kookboek

Nog maar een paar dagen en dan staan de kerstdagen voor de deur. Ben jij al uit het kerstmenu? Voor de veggies en flexitariërs onder ons, heb ik nog iets leuks: een gratis Tivall Talk E-kookboek. Ik heb er ook aan meegewerkt en ben hartstikke trots op het eindresultaat.

Ken je Tivall nog niet? Tivall is een vleesvervanger op basis van eiwitten, groente en soja, exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Voor iedereen die uit principe geen vlees eet of zoals ik bewust minder vlees consumeert. Tivall heeft een online platform (Tivall Talk). Hier wordt je geïnspireerd, mag je gratis nieuwe producten uitproberen en worden recepten gedeeld met andere veggies.

Tivall tafel2Sfeerfoto kookworkshop bij Anna Haen – Alle foto’s copyright van Sanne Bas

Met de laatste campagne: Celebrate a Green Xmas hebben Tivall Talkers samen een groen kerstmenu samengesteld. De recepten werden door een deskundige jury beoordeeld (waaronder ik). De winnaars hebben hun recept voor elkaar gekookt tijdens de kookworkshop bij Anna Haen, onder leiding van mij. Samen met het Tivall team en Albert Heijn hebben wij een super leuke avond gehad.

En nu is het E-boek af en het resultaat is prachtig, al zeg ik het zelf. Tipje van de sluier van de gerechten? Een vegetarische tuinkruidenpaté met cranberries en geroosterde walnoten, kerstcarpaccio met vegetarische spekreepjes of een miniquiche. Stuk voor stuk lekkere en smakelijke recepten.

Nieuwsgierig? Meld je aan en krijg het digitale E-kookboek cadeau vol met heerlijke, feestelijke én vegetarische kerstrecepten voor een gezellige, groene Kerst.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.