Review Natuurlijk Ontbijten + winactie

Foodievriendin Reny van Mind Your Feed heeft haar 1e boek geschreven. Of ik een review wilde schrijven over Natuurlijk Ontbijten. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

Het ontbijt is een belangrijk eetmoment van de dag. Lang niet altijd wordt er de tijd voor genomen. Zo zonde, want het is de brandstof voor je lijf om de dag mee te beginnen. Je gooit toch ook benzine in je auto? Wat gebeurt er als er niks in de tank zit? Precies, als je vooruit wilt mag je duwen. Heel langzaam en met veel krachtinspanning kom je vooruit. Op die manier werkt het ook met je lijf. Indien je niet ontbijt, krijgt je lijf niet voldoende energie.

Natuurlijk ontbijten muesli

Hopelijk ontbijt jij wel elke dag. Hoe ziet dit er bij jou uit? Een boterham, yoghurt met cruesli of havermout? Mijn ervaring is dat veel mensen vast zitten in bepaalde eetpatronen en zeker in de ochtend wordt hetzelfde gegeten. Je lijf staat hiermee op de automatische piloot. Om dit een boost te geven is variëren zo belangrijk. Dit boekje gaat je ermee helpen. In Natuurlijk Ontbijten vind je maar liefst 30 recepten om mee te variëren. Van smoothies, pannenkoeken, yoghurt & pap of bakrecepten.

Voor de ochtendspits tref je snelle makkelijke recepten aan en in het weekend kan je uitgebreid de keuken in om te bakken. Alle recepten zijn tarwevrij, vrij van geraffineerde suikers en maakt zij zoveel mogelijk gebruik van plantaardige zuivel. De ingrediënten koop je bijna allemaal in de supermarkt. Daarbij zorgt Reny ervoor dat de ingrediënten terugkomen in meerdere recepten. Zo blijf je niet zitten met opengebroken verpakking. Lekker handig en makkelijk, daar houd ik van.

Natuurlijk ontbijten ontbijttaart

Mijn mening?
Jullie weten allemaal dat ik verslaafd ben aan havermout. Alleen begin ik dit naar 2 jaar een beetje zat te worden. Ik ben op zoek naar wat nieuws en ik heb zeker een aantal heerlijke recepten gevonden. De ontbijttaart staat hoog op mijn verlanglijstje. Het enige dat ik een beetje mis is de achtergrond informatie die normaal bij Reny’s recepten staan. Al zeggen de foto’s en ingrediënten mij al genoeg. Doe je zelf een plezier en start de dag goed met een volwaardig ontbijt. Natuurlijk Ontbijten helpt je hierbij.

Het boek kan je hier bestellen. Er is zowel een gedrukte versie voor € 12,50 (+ € 2,25 verzendkosten). Of koop het digitale boek (PDF bestand, je hebt dus geen E-reader nodig). De kosten hiervan zijn € 9,50.

Winactie
Het leuke is dat ik 1 van jullie mag blij maken met een E-book (digitaal exemplaar).

  • Laat onder aan deze post weten waarom je dit boek graag wilt winnen, met een geldig e-mailadres.
  • Natuurlijk ben je Facebook vriend van Lekker eten met Linda.
  • Wil jij mij een plezier doen, kijk dan ook even op de pagina van Mind Your Feed.
  • De actie loopt tot en met woensdag 12 november 2014.

Update! Danielle Botschuijver, van harte gefeliciteerd. Je hebt het e-book gewonnen en inmiddels in je mailbox ontvangen.

Voor dit review heb ik 1 gratis exemplaar ontvangen.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.