4.2 uit 6 beoordelingen

Prosecco met framboos en munt

Vandaag zet ik weer eens een lekker drankje op de blog. Het is eigenlijk geen recept te noemen. Deze cocktail van prosecco met framboos en munt is lekker verfrissend, zonder dat de alcohol direct naar je hoofd stijgt. Dit komt door het gebruik van spa rood met munt. Het leuke aan dit simpele drankje zijn de prosecco framboos ijsklontjes.

Ik word in ieder geval heel blij van dit plaatje. De cocktail ziet er kleurrijk en feestelijk uit. Het is ideaal als welkomst drankje bij een feestje.

Het idee van fruit in de prosecco heb ik van mijn zusje. Bij een verjaardag serveert zij altijd blauwe bessen of aardbeien in het glas met prosecco. Dit staat altijd heel gezellig. De prosecco framboos ijsklontjes maken het drankje helemaal af.

Geniet ervan.

Prosecco met framboos en munt

Prosecco met framboos en munt

Ingrediënten

Aantal personen6 glazen
  • doosje frambozen
  • 1 fles prosecco
  • 1 liter Spa rood met munt
  • verse munt

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  • Neem een ijsklonthouder en vul met 1 framboos per vakje. Vul op met de Prosecco en zet minimaal 4 uur in de vriezer. Sluit de prosecco goed af.
  • Vul elk glas met 2 tot 3 framboos prosecco klontjes. Voeg een deel prosecco en een deel spa rood toe. Zet een munt takje in het glas. Serveer direct.
Prosecco met framboos en munt

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.