Linda op de Huishoudbeurs (+win 3 x 2 kaarten)

Het lijkt mij fantastisch om offline met jullie in contact te komen. En dat kan bij de aankomende Huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam. Ik ben als influencer aanwezig op donderdag 25 februari van 18:00 tot 19:00 uur om jullie persoonlijke vragen te beantwoorden. Hiervoor mag ik 3 lezers blij maken met ieder 2 toegangsbewijzen. Met wie wil jij een gezellig dagje uit?

Tijdens mijn bezoek vertel ik jullie hoe je nu stap voor stap gezonder en vooral lekker kunt eten. Natuurlijk kom ik niet met lege handen. Ik neem iets lekker mee en ter plekke heb ik nog een leuke verrassing.

Voor mij is dit een bijzondere ervaring. In 2013 heb ik mijn laatste Huishoudbeurs “gedraaid”. Ik werkte voor een beurs & promotiebureau dat samenwerkte met alle grote merken die je in de supermarkt tegenkomt. Mijn verantwoordelijkheid was koken op locatie. De Food & Drinks hal was 9 dagen mijn thuis. Het gaf mij altijd een geweldig kick om samen met mijn collega’s, de koks en het ingehuurde personeel van elke stand een succes te maken.

huishoudbeurs

In 2013 heb ik voor het laatst de Huishoudbeurs gedraaid, want in de zomer kwam mijn baan te vervallen. Achteraf gezien het grootste cadeau in mijn loopbaan, echt! Hierdoor kreeg ik net het zetje dat ik nodig had.

Ik heb eerst een jaar de tijd genomen voor een stuk voorbereiding. De rest is bekend bij jullie. Ik ben inmiddels 2,5 jaar bezig met mijn blog. (Met meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand en ruim 18.000 volgers op social media. Geen idee hoe dit kan, ik volg mijn hart en dat werkt schijnbaar. #dankbaar)

Juist op de Huishoudbeurs heb ik gezien, hoeveel vragen er zijn over gezonder eten en koken. Vaak wordt gedacht dat dit heel ingewikkeld is. Ik wil juist laten zien dat koken leuk is en gezonder eten echt niet zoveel voorstelt.

En nu sta ik dus op de Huishoudbeurs als mezelf om jullie te inspireren. Echt onwijs kicken is dat zeg. Jullie begrijpen dat ik hier onwijs veel zin in heb. Je kunt mij vinden in Hal 1 (01.004)Bring your own blog/vlog to life. Niet alleen ik kom langs, er is een heel programma met andere influencers. Enne te gek nieuws Rens Kroes is er 25 februari ook!

Winactie
Hoe maak je kans op 1 van de 3 dubbele toegangsbewijzen?

  • Laat onder aan deze post weten waarom je graag naar de Huishoudbeurs wilt komen, met een geldig e-mailadres.
  • Natuurlijk ben jeFacebook vriend van Lekker eten met Linda of volg jij,Pinterest, Twitter, of Bloglovin’
  • De actie loopt tot en met vrijdag 19 februari 12:00 uur
  • Sharing is caring ♥

Zorg dat je een geldig e-mail adres achterlaat. Op die manier neem ik contact met je op. Let op, heb je een hotmail adres dan kan mijn mail bij je in de spam terecht komen.

Even praktisch: de Huishoudbeurs is van zaterdag 20 februari tot en met zondag 28 februari. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 25 en vrijdag 26 februari van 11.00 uur – 22.00 uur. Van woensdag 24 februari tot en met zondag 28 februari hebben bezoekers van de Huishoudbeurs op dezelfde dag gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs daarnaast kunnen bezoekers tijdens de hele beurs genieten van het Azië Pasar Malam Festival. Je hoeft natuurlijk niet perse op donderdagavond te komen als ik er ben, als zou ik dat wel heel leuk vinden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.